Screenshots

Description

Bukalapak
Bikin Asik
Aplikasi belanja online terlengkap.

“Kenapa harus download aplikasi Bukalapak?”
Wah, banyak banget keuntungan yang bisa kamu dapet. Mulai dari kemudahan berbelanja, promo yang bikin hemat, sampai game yang seru dan berhadiah! Apa lagi sekarang lagi ada promo 12.12!


Promo Halubolnas 12.12
Diskon mulai 20% setiap hari di Flash Deal
Cashback hingga Rp5 juta
Games Halu Miliaran, dengan hadiah puluhan milIar secara cuma-cuma!

Apa lagi keuntungan download Bukalapak?


Gampang digunakan
Tampilan aplikasi Bukalapak bikin belanja jadi mudah, cepat dan seru!

Gratis ongkir
Asiknya belanja tanpa harus pikirin biaya kirim. Di Bukalapak ongkirnya bisa gratis!

Lengkap banget
Cari apa aja? Pasti ada di sini. Ditambah pakai voucher promo yang bikin belanja apa aja jadi murah!


Banjir promo
Selalu ada promo menarik buat kamu, mulai dari cashback, diskon atau gratis ongkir, bikin kamu gak ragu buat belanja!


Games berhadiah
Banyak banget game seru yang bisa kamu mainkan setiap hari dengan hadiah miliaran rupiah!


Serbu Seru
Kapan lagi dapetin barang mewah impian dengan modal uang recehan? Cuma di Serbu Seru!


Bayar ini itu
Mulai dari pulsa, top-up uang elektronik, bayar aneka tagihan, sampai pesan tiket bepergian, semua bisa di sini! Gak pakai lama, gak pakai ribet!


Flash Deal
Siapa cepat dia dapat! Pantau terus flash sale setiap harinya untuk borong barang-barang termurah di Flash Deal Bukalapak.


BukaMall
Beli barang 100% asli bergaransi dengan beragam pilihan toko online merek resmi, seperti Unilever, P&G, Adidas, Canon, LG, Nivea, Oppo, Samsung, dan masih banyak lagi. Online shopping jadi kayak belanja di mall.


Barang Gratis
Biar betah di Bukalapak, pengguna baru bisa dapet barang gratis seperti kopi, earphone atau barang lainnya.


Jualan makin untung
Dengan berbagai fitur pendukung, kamu bisa buka lapak, promosiin dan jual online dengan makin cuan!


Jual beli online murah, untung banyak, dan berbagai hiburan menarik cuma ada di Bukalapak!


Jadi, tunggu apa lagi?
Yuk, download aplikasi Bukalapak dan bikin asik hari-hari kamu.

Bukalapak
Make it Fun
E-Commerce/Shopping App


“Why download Bukalapak?”
Where do we even start? There are so many things you can get. From easy shopping, special offers, to fun games full of prizes! Especially now with the ongoing 12.12 promos!

The 12.12 Promo
Discounts starting from 20% every day in Flash Deal
Cashback up to Rp5 million
Halu Miliaran Game with a jackpot of dozens of millions FREE!

Why else should you download Bukalapak? Well.

Easy to use
With the app's new interface, online shopping is easy, quick and fun!

Free shipping
Shopping is more fun when you don’t have to worry about the shipping fee. At Bukalapak, the shipping is free!

Everything you need
Whatever you're looking for, we have it! Add that with promo and discount vouchers so for even lower prices.

Offers overload
There are always offers for you every single day, from discounts, cashback to free shipping, we got it covered.

Games & prizes
Bored? Come and play along with us! We have several fun games with prizes worth millions.

Pay Bills & Buy Credits
From top-up electronic money, pay all monthly bliss, to ordering traveling tickets, you can get it all done on your smartphone!

Flash Deal
Get the most competitive offers in limited time, every day at Bukalapak!

BukaMall
Like an online mall, you can shop confidently with 100% original products from various official brands + return guarantee such as Unilever, P&G, Adidas, Canon, LG, Nivea, Oppo, Samsung, and numerous other brands.

Free Stuff
As a welcoming gift, new users can get free stuff, such as instant coffee, a pair of earphones, or other fun things.


Become a successful seller
With all the supporting features, you can open an online store, promote it and make the sale to make an easy profit!

Easy commerce, a ton of benefits, and fun entertainment, only at Bukalapak!

What are you waiting for?
Download Bukalapak now and make shopping fun!

What’s New

Version 2.75.0

Udah mau 2021, masa gaya kamu masih 2015?

Gak usah nunggu lebaran buat beli baju baru, ganti gaya kamu sekarang aja, yuk. Mumpung lagi banyak promo di Bukalapak!

Ada banyak pilihan fashion buat berbagai macam gaya kamu.

Tunggu apa lagi?

Update aplikasi kamu sekarang abis itu cuss belanja!

Ratings and Reviews

3.4 out of 5
1.7K Ratings

1.7K Ratings

AsiahTD ,

Generally excellent app but has technical issues

Great program and service linking customers and suppliers with real available stock. No waiting to ship fromChina like some others. Application has some issues of jamming and freezing still. Overall great service.

Rif! ,

App is broken

I’ve been using Bukalapak before they have any app for smartphones..
Despite of what happened with Bukalapak and the CEO’s statement, Bukalapak is still my favorite marketplace even though I’m against the CEO’s words..

Today, I’m calling the app broken!
the amount of money stored in my wallet always shows “Muat Ulang”.. i updated to the latest version and it still shows the same message.. i restart my phone and close the app countless times.. didn’t change anything
The “Dana” icon also didn’t work.. it flashes a loading icon and disappears immediately..
This app is now hardly usable

I think it’s time to move to another marketplace..
I’m going to close my account, uninstall the app, and move on

Oh one other thing, since i have no idea how to cash out my money with your broken app, i think you can keep my money
With your current situation, you guys need it more than I do

GunganBoy ,

Need to improve more ...

A lot of fake shops, after mis shopping, fund will be put into wallet, and have to buy to other shops. Not easy to take the funds after false shopping. Bad Process

App Privacy

The developer, PT Bukalapak.com, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • User Content
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Information

Seller
BUKALAPAK.COM, PT
Size
164 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Gambling and Contests
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like