beoGRADSKI prevoz 4+

Kentkart SEE d.o.o.

    • 2.0 • 169 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Prva zvanična beoGRADSKi prevoz aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za sve linije koje nailaze na određenu stanicu.
Odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi prikazuje se opis tipa vozila (npr. autobus, zglobni autobus, trolejbus...), naziv linije na kojoj vozilo saobraća i ikonica koja ukazuje da li je vozilo opremljeno rampom za pristup invalidskih kolica ili ne.

Podaci koji se dobijaju preko beoGRADSKI prevoz aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. S toga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije.

Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.

beoGRADSKI prevoz aplikacija je jedina zvanična aplikacija beoGRADSKA kartica sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

What’s New

Version 1.2

– Zbog raskida ugovora ovaj servis više nije dostupan

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
169 Ratings

169 Ratings

Vlahster ,

Resenje bug-a

Ovo je pravio neko na praksi i testirao 30 sekundi. App prestane da pokazuje buseve ako se pregled trenutne stanice ne ugasi na X. Resenje je otvoriti bilo kojiu stanicu i spustiti je na X. Molim za 👍 da bi ljudi mogli da vide ovo i koriste ovaj... najbolji (jedini) app za BG buseve na appstore!

zrad3 ,

Doesn’t work anymore :(

This app was amazing…while it worked. Since May 1st it stopped showing stations and buses in real time so it’s no good anymore. I gave it 3 stars because when it worked I used it on daily basis/otherwise 1 star :(

Kkoossttaa ,

Ni tamo ni ‘vamo

Definitivno koristan dodatak svakodnevnom transportu. Ali jako nedorecen i nedovrsen. Kada odaberem stanicu blizu moje lokacije a autobus stoji na okretnici, kako da znam kada bi on trebalo da krene? Generalno je potrebno imati negde makar ta nominalna vremena polazaka ispisana. Ko jos pamti stanice koje mozda redje koristi po brojevima? Cesto ni imena nisu intuitivna. Itd itd.

App Privacy

The developer, Kentkart SEE d.o.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities