Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Καλώς ήλθες στην εφαρμογή ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, η οποία περιέχει μέρος του περιεχομένου που παρουσιάζονται στο βιβλίο ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ISBN 978-960-92740-0-5). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την προσπάθεια για προστασία των πεταλούδων της Ελλάδας δες στο http://www.pamperis.gr/index/Welcome.html. Εκφράζω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη σε όσους υποστήριξαν αυτή ειδικά την προσπάθεια: Αθανάσιος Ελαφρόπουλος, Γεώργιος Καψούρας, Αθανάσιος Μαγλαράς, Simon Spencer και Σταύρος Σταυρίδης.

Λάζαρος Ν. Παμπέρης.
Λάρισα, Ελλάδα
Αύγουστος 2016
Κείμενα, φωτογραφίες
© Λάζαρος Ν. Παμπέρης

Δεν επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών για άλλους σκοπούς εκτός της εφαρμογής.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι καταγραφές σας των πεταλούδων της Ελλάδας μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες για την προστασία των πεταλούδων και του περιβάλλοντος της Ελλάδας.
Κρατήστε τις καταγραφές σας και τις φωτογραφίες που πήρατε πάντα συνοδευόμενες με στοιχεία για την ακριβή τοποθεσία, τις γεωγραφικές συντεταγμένες (γεωγραφικό πλάτος και μήκος) και το υψόμετρο (m). Σημειώστε επίσης κάθε επί πλέον πληροφορία που σχετίζεται με τις πεταλούδες (πχ ο αριθμός αρσενικών ή θηλυκών ατόμων που παρατηρήθηκαν, η συμπεριφορά ζευγαρώματος, φυτά ξενιστές κλπ).

Με εγκύκλιο (https://yperdiavgeia.gr/decisions/downloadPdf/15680414) που εξέδωσε το Yπουργείο Περιβάλλοντος δίνονται αναλυτικές πληροφορίες (https://yperdiavgeia.gr/decisions/downloadPdf/15680414) για την διαδικασία χορήγησης αδειών για την εκπόνηση ερευνών, εξερευνήσεων, φωτογράφησης, κινηματογράφησης, σύλληψης, συλλογής και εξαγωγής από την Ελλάδα, που αφορούν είδη χλωρίδας και πανίδας (όπου συμπεριλαμβάνονται και οι πεταλούδες). Η αίτηση να απευθύνεται στο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ∆/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ∆ΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ∆/ΝΣΗ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ∆ΑΣΩΝ & ∆.Π. Χαλκοκονδύλη 31 Ταχ. Κωδ. : 104 32 ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
e-mail: diaxeirisi.dason@gmail.com

Πως να αποκτήσεις μία άδεια και λεπτομέρειες για την αίτηση δες το (http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=FncrrCKwYAE%3D&tabid=918&language=el-GR)
Mπορείτε χρησιμοποιήσετε και να συμπληρώστε την εφαρμογή και να δημιουργήσετε το έντυπο (PDF) ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Εφόσον θέλετε να μοιραστείτε τις παρατηρήσεις σας για τις πεταλούδες της Ελλάδας μπορείτε να στείλετε αυτό το έντυπο στο pamperis@otenet.gr
ή στο: Λάζαρος Ν. Παμπέρης,
Ταχ. Θυρίδα 1220,
41110 Λάρισα,
Ελλάδα.

Οι χρήστες αυτής της εφαρμογής είναι ευπρόσδεκτοι να στέλνουν τις φωτογραφίες τους με σκοπό την μελλοντική (μία φορά τον χρόνο) βελτίωση της επιλογής των φωτογραφιών, που θα χρησιμοποιούνται για μία πλέον αποτελεσματική αναγνώριση στο πεδίο.

Οι καταγραφές σας θα βοηθήσουν στην μεγαλύτερη ακρίβεια των χαρτών εξάπλωσης σε μία μελλοντική τρίτη έκδοση του βιβλίου ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στο e-mail αυτό μπορείτε να στέλνετε επίσης φωτογραφίες σας για αναγνώριση του είδους ή για επιβεβαίωση της καταγραφής.

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.2

5 νέες φωτογραφίες, 2 νέα είδη

Πληροφορίες

Πωλητής
Lazaros Pamperis
Μέγεθος
236.3 MB
Κατηγορία
Books
Συμβατότητα

Απαιτεί iOS 9.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ηλικία
4+
Πνευματικά δικαιώματα
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης