iPhone Screenshots

Description

Worden we met z’n allen gelukkiger van futuristische hoogstandjes in gemeentelijke dienstverlening? Geloven we dat slimme technologie bijdraagt tot een betere levenskwaliteit, een vlotte mobiliteit, een aantrekkelijke woon- en werkomgeving, betere gezondheidszorg, meer veiligheid, een beter klimaat? Is een nieuwe efficiëntie in eigentijds besturen aan de orde om het goed functioneren van de organisatie en het welzijn en welvaren van burgers veilig te stellen? Of is het verhaal van de gelukkige burger in de slimme stad een utopie, niet meer dan een marketingstunt?

What’sUp? Wat gebeurt er? Wat zijn de trends? Welke veranderingen en uitdagingen dienen zich aan? Wat denken experten en ervaringsdeskundigen? Wat verwachten uw burgers en ondernemers?

We brengen meningen en ideeën bijeen om in een ontspannen kader van mekaar te leren. Wij bieden u gedurende een volledige week graag een bad vol inspiratie. In deze boeiende editie staat het actuele thema van “geluk” voorop als de ultieme finaliteit van slim besturen in uw gemeente of stad.

What’s New

Version 2.1.3585

What'sUp evenement

Information

Seller
Cipal NV
Size
25.9 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch, French, Portuguese, Romanian, Spanish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
Copyright © 2019 Cipal NV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like