Schermafbeeldingen

Beschrijving

De Camperstop-App, dé app met ruim 11.500 geïnspecteerde camperplaatsen verspreid over 30 landen! Een must-have voor iedereen die graag reist met de camper door heel Europa!

Onmisbaar voor iedere reis met uw motorhome! Met de Camperstop-App zijn camperplaatsen makkelijk op te zoeken voorzien van detailinformatie (veelal incl. afbeeldingen) en kunnen tevens worden beoordeeld door u en andere camperaars! Door de gegeven informatie en reviews van andere camperaars beoordeelt u zelf binnen no-time of de camperplaats geschikt is voor een overnachting met de kampeerauto.
Onderweg en wil je overbodig internetverbruik voorkomen? De Camperstop-App is ook offline te gebruiken. Download eenvoudig kaarten, per land, om de Camperstop-App zonder internet te kunnen gebruiken.
U heeft volledige toegang tot de meest betrouwbare database van Europese camperstops op uw smartphone & tablet. Ruim 11.500 geïnspecteerde camperplaatsen verspreid over 30 landen. De start van iedere camperreis!

Navigeren naar uw volgende camperplaats, camperpark, camping of andere overnachtingsplaats geschikt voor uw camper was nog nooit zo makkelijk!

De Camperstop-App bevat de volgende functionaliteiten:
• Volledige toegang tot informatie over de ruim 11.500 gecontroleerde camperstops, verspreid over 30 landen in Europa.
• Zoek eenvoudig naar overnachtingsmogelijkheden in de buurt van uw huidige locatie of van uw gewenste eindbestemming of filter en selecteer aan de hand van uw specifieke wensen/eisen omtrent type camperplaats en servicevoorzieningen.
• Zoek, filter en selecteer eenvoudig de voor uw gewenste camperplaats en vind deze makkelijk terug in uw persoonlijke favorieten-map.
• Navigeer eenvoudig, vanuit de Camperstop-App, naar de camperplaatsen met Google Maps of uw andere favoriete navigatie-app.
• Mogelijkheid tot downloaden van offline kaarten, hierdoor geen overbodig dataverbruik.
• Volg de zon; Iedere camperplaats voorzien van 5 daagse-weersverwachting
• Geschikt voor smartphone & tablet!

De Camperstop-App (geschikt voor zowel smartphone als tablet) is ontwikkeld in samenwerking met de auteurs van Facile-en-Route Campergids Europa, al ruim 20 jaar de meest complete én betrouwbare! Hierdoor bent u er zeker van dat u met de meest geactualiseerde informatie aan uw volgende camperreis begint.

Camperstop-App slechts € 5,49/1 jaar!

Privacy policy: https://camperstop.com/nl/privacypolicy
Terms of use: https://camperstop.com/nl/terms-of-use

Wij blijven werken aan nieuwe, interessante functionaliteiten! Maar heeft u in de tussentijd tips, vragen en/of opmerkingen neem dan contact op via info@camperstop.com


Heeft u Camperstop ook al gevonden op Facebook? Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste Campernieuws, leuke weetjes, toffe aanbiedingen & nieuwe functionaliteiten! https://www.facebook.com/CamperstopEurope/

Nieuw

Versie 2.4.4

Deze update bevat verbeteringen waardoor je nog beter voorbereid op reis gaat!
Wij blijven werken aan nieuwe, interessante functionaliteiten! Maar heeft u in de tussentijd tips, vragen en/of opmerkingen dan mag u uiteraard altijd contact opnemen via info@camperstop.com

Beoordelingen en recensies

Hedemark ,

Not for USA

This is not configured to work in the USA.

Jake.buddy ,

Best RV app

It is funny that others give this a poor review because they did not take the time to determine what it is. This app is meant for Europe and I would not travel without it.

legallass ,

negative

Negative. This is for Europe not USA. Buyer beware!

Informatie

Verkoper
Facile Media
Grootte
50.9 MB
Categorie
Reizen
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Abonnement $4.99

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou