Campus Virtual UPT 4+

Universitatea Politehnica Timisoara

Proiectată pentru iPad

    • Gratuit

Capturi de ecran

Descriere

Campusul Virtual al UPT este dezvoltat din 2008 de Centrul de ID/IFR si e-Learning al Universităţii Politehnica Timişoara, mediu educaţional online de suport academic pentru toate facultăţile UPT.
CVUPT este platforma de educație online a UPT, axată pe oferirea de sistem de educaţie de tip blended learning pentru studenții la Master și doctorat din UPT şi oferirea de sistem de suport învăţământului la distanţă din UPT.

CVUPT vine în sprijinul studenţilor actuali, ca o interfaţă de comunicare între administraţie, profesori şi studenţi şi o bază pentru interacţiunea nemijlocită dintre profesori şi studenţ in cadrul cursurilor. Accesul la CVUPT este dedicat studentilor UPT.

https://cv.upt.ro

Informații la http://elearning.upt.ro
http://www.upt.ro/Informatii_campusul-virtual-al-upt_429_ro.html

Noutăți

Versiune 4.2.0

Versiunea 4.2.0 vine cu multe optimizari, un design mai modern si functionalitati noi;

Confidențialitatea aplicației

Dezvoltatorul, Universitatea Politehnica Timisoara, a indicat că practicile de confidențialitate ale aplicației pot include gestionarea datelor conform descrierii de mai jos. Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate a dezvoltatorului.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Practicile de confidențialitate pot varia, de exemplu, în funcție de funcționalitățile pe care le utilizați sau de vârsta dvs. Aflați mai multe

Mai multe de același dezvoltator

Education
Education
Education
Education
Entertainment

S-ar putea să vă placă și

Education
Education
Education
Education
Education
Education