Skärmavbilder

Beskrivning

GRANNSAMVERKAN I MOBILEN

Trygghet är ditt och dina grannars gemensamma mål. Genom att samarbeta i trygghetsområden kan ni göra kvarteret säkrare. Men för oss bakom Carehood handlar grannsamverkan om mycket mer än bara brott och brottsförebyggande åtgärder.

* Om du är i akut behov av hjälp
* Om du behöver rekommendationer på bra hantverkare
* Om du vill ha uppsikt över huset när du är bortrest
* Om det varit inbrott
* Om du hittar ett bortsprunget husdjur
* Om du vill dela med dig av något misstänkt du sett
* Om du vill hitta någon att motionera med

VAD ÄR ETT TRYGGHETSOMRÅDE?

Ett trygghetsområde är en mötesplats för dig och dina grannar i Carehood-appen. Inom området kan du diskutera, informera och dela bilder med de andra medlemmarna. Du kan också skicka ett larm till medlemmarna i ditt trygghetsområde om du behöver hjälp snabbt. Ett trygghetsområde är alltid knutet till en geografisk plats.

Som ny medlem på Carehood kan du söka efter trygghetsområden som intresserar dig. Vem som helst kan också starta ett eller flera trygghetsområden. Medlemmar som ansluter sig till trygghetsområdet blir medlemmar på samma villkor som initiativtagaren. Man tar hand om trygghetsområdet tillsammans.

När du ansöker om medlemskap i ett trygghetsområde måste en av de befintliga medlemmarna godkänna dig som medlem innan du kan ta del av och delta i diskussionerna inom det området. Det finns ingen begränsning av hur många medlemmar ett trygghetsområde kan ha.

Carehood kan användas till mer än grannsamverkan mellan dig och dina grannar och passar för många olika grupper.

* Skolor
* Nattvandrare
* Idrottklubbar
* Båtklubbar
* Affärsidkare
* Föräldragrupper
* Med mera

Tänk på: Carehood är inte menat att ersätta ambulans, polis och brandkår. Det är tänkt att vara ett komplement.

BEFINTLIGA GRANNSAMVERKANSGRUPPER DÅ?

Om ni redan har fungerande grannsamverkan är det alldeles utmärkt. Carehood hjälper er att bli effektivare och snabbare nå ut med information till alla medlemmar. Dessutom underlättar Carehood så att inte bara en eller ett fåtal medlemmar behöver stå för all information till övriga. Nu kan alla bidra med sina iakttagelser.

PRENUMERATION PÅ OBEGRÄNSAT ANTAL TRYGGHETSOMRÅDEN

Du kan installera appen och gå med i ett trygghetsområde gratis. Du kan också starta hur många trygghetsområden som helst helt gratis. Om du gillar appen, och vill gå med i mer än ett trygghetsområde, finns det en prenumeration som kostar 50 kronor per år. Med en prenumeration kan du gå med i hur många trygghetsområden som helst.

Prenumerationen förnyas automatiskt om du inte avslutar den senast 24 timmar före förlängning. Betalning debiteras ditt iTunes-konto vid bekräftelse av köp. Kontot debiteras kostnad för förlängning inom 24 timmar före nuvarande prenumerationsperiods utgång. Du kan avbryta den automatiska förlängningen genom att gå till kontoinställningar efter köpet.

INTEGRITETSPOLICY

Carehoods integritetspolicy och användaravtal finns här:

» https://carehood.com/en-us/useragreement

Välkommen till Carehood!

Nyheter

Version 1.6.2

Mindre buggfixar

Betyg och recensioner

4.0 av 5
2 betyg

2 betyg

JeffMurnahan ,

Not sure how to use

Confusing. The app needs to describe what a carehood is and basically describe every step that is taken until the user says they don’t need instructions anymore. I have no clue how to add people either

Appintegritet

Utvecklaren Carehood har inte informerat Apple om dess integritetspraxis och hantering av data. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Ingen information tillhandahållen

Utvecklaren måste tillhandahålla integritetsinformation i nästa appuppdatering.

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Du kanske också gillar