Ceasul Bun 4+

Code for Romania

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

„Ceasul Bun” este o aplicație CRJ, dedicată sprijinirii persoanelor instituționalizate, cu dizabilități intelectuale și/sau afecțiuni neurologice, pentru a raporta situații de abuz fizic, emoțional sau neglijență. Aplicația a fost dezvoltată în cadrul proiectului AdaptJust - Justiție accesibilă pentru persoane cu dizabilități, implementat de Centrul de Resurse Juridice în în parteneriat cu Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care beneficiază de un grant oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programului Dezvoltare locală. Dezvoltarea aplicației și găzduirea acesteia sunt realizate de Asociația Code for Romania, organizație neguvernamentală.

What’s New

Version 1.2.1

Pentru fiecare plângere, se poate adăuga CNP-ul sau fotografia cărții de identitate. Fiecare plângere poate fi semnată. Descrierea aplicației a fost actualizată.

App Privacy

The developer, Code for Romania, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

MotiActiv
Medical
MedValet
Medical
Apartinator.ro
Medical
Asistentul Vederii
Health & Fitness
Zmaukin
Health & Fitness
SCJUB
Health & Fitness