iPhone Screenshots

Description

"Celotron Pulse on helppokäyttöinen ja monipuolinen hälytys- ja ohjausjärjestelmä jonka käyttö ei vaadi mitään erillisiä sopimuksia, eikä se myöskään kehitä sinulle turhia kustannuksia. Laitteen voi yhdistää internettiin joko rj45 tai wifi yhteydellä. Tarvittaessa laite käyttää hälytysten varmistuksena myös sisäänrakennettua gsm-modeemia ja sms toimintoa.(Tällöin oltava oma liittymä.)

Celotron Pulse applikaatiolla voit valvoa ja ohjata kiinteistöäsi mistä tahansa, koska tahansa. Applikaatio sisältää kaikki järjestelmän ominaisuudet, mukaan lukien ohjaus, paniikki ym. toiminnot. Täysin uudenlaisen iot-protokollamme ansiosta järjestelmän toiminnot ovat uskomattoman nopeita, aivan kuin painaisit jotakin mekaanista painiketta vaikka todellisuudessa käytätkin laitetta internetin läpi. Järjestelmässä voidaan hyödyntää kaikkia Supreme malliston antureita, kameroita, ym. tuotteita. Laajennettavuus onkin aivan omaa luokkaansa. Mikä parasta, järjestelmän käyttöönotto on niin helppoa että se onnistuu useimmilta käyttäjiltä ilman mitään manuaaleja!

Mikäli jotakin epätavallista tapahtuu, kuten murto tai vaikkapa paniikkinapin painallus: hälyttää järjestelmä ennalta ohjelmoituihin kontakteihin ”push” hälytyksella ja / tai sms viestillä. Lisäksi laitteen sisäänrakennettu sireeni tuottaa n. 100db äänen, pelottamaan mahdolliset talossa olijat. Sisäänrakennettu akku huolehtii että järjestelmä toimii myös sähkökatkojen aikana, jopa yli 6 tuntia.

Mikäli haluat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen nyt ja tulevaisuudessa, on tämä applikaatio ja itse järjestelmä täysin lyömätön yhdistelmä. Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja kehitämme ohjelmistojamme sen pohjalta vastaamaan kuluttajien kasvavia tarpeita mahdollisimman täydellisesti ja nopeasti.

Olemme turva-alan ammattilaisia, mikäli sinulla on tämän järjestelmän käyttöä tai ohjelmointia koskevia kysymyksiä, ota meidän tekniseen tukeemme sähköpostilla yhteyttä: info@celotron.com vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme sinua mahdollisuuksiemme mukaan.

What’s New

Version 2.6.2

Optimoitu ohjelmiston toimintaa tietyissä valmistaja/
operaattorikohtaisissa käyttöjärjestelmissä ja laitteissa.

App Privacy

The developer, Celotron Oy, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contacts

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like