Challenger MK 4+

Green IT

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Бесплатна мобилна апликација која те наградува за секој зелен километар - поминат пешки или трчајќи. Приклучи се кон предизвиците и освои директна награда од нашите локални бизнис - партнери. За секој километар поминат пешки или со трчање се добиваат поени кои се користат за добивање код за попуст кај некој локален бизнис. Приклучи се кон заедницата која ќе донесе позитивна промена во нашето општество. Challenger го користи Аpple Health за да ги следи Вашите акитивности.

What’s New

Version 1.2.3

Во оваа верзија направивме мали но многу важни подобрувања на Challenger

App Privacy

The developer, Green IT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Medical
Medical
Health & Fitness