iPhone Screenshots

Description

Challenger Дома е бесплатна апликација, која Ви носи попусти во локални бизниси. Оваа апликација ви овозможува да пробате и дознаете за нови производи. Со Challenger Дома и помагаме на локалната економија од удобноста на нашите домови.

Функционалности на апликацијата:

Лесно логирање: преку фејсбук профил или Вашиот Apple профил, за само неколку секунди.
- Изберете ја локацијата на Вашиот дом (местото каде што престојувате)
- Неколку пати во текот на денот потврдете дека сте дома со помош на копчето ДОМА СУМ
- Секој час поминат дома Ви носи поени
- Разменете ги собраните поени за купони за попуст кај локалните бизниси кои се партнери на оваа апликација
- Времетраењето на купонот ќе биде истакнат во описот на самиот купон во нашата продавница
-Вашите активни купони можете да ги најдете во торбичката во Вашиот профил


Оваа апликација, исто така, служи како промотивна алатка за локалните македонски е-бизниси, занаетчии и бизниси кои имаат достава. Сакаме да им обезбедиме на локалните бизниси платформа каде лесно можат да дојдат до нови клиенти. Апликацијата Challenger Дома е бесплатна за сите бизниси.
Среќни сме што заедно создаваме заедница која меѓусебно ќе се подржува, и тоа овој пат од удобноста на нашите домови. Бидете одговорни, добивајте попусти и подржувајте ги локалните бизниси. Колку поголема заедница толку подобри резултати, затоа поканете ги Вашите најблиски да бидат дел од Challenger Дома.

Оваа мобилна апликација е подржана од Фондот за иновации и технолошки развој.

What’s New

Version 1.0.4

Поправени мали грешки

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Annoyed nike believer ,

Фантастична идеа и реализација

Браво за Challenger! Многу добар дизајн и апликација која што е едноставна и брза за користење. Се што останува на нас е да си ги тераме добрите навики на седење дома во карантин или пешачење и возење велосипед, а во меѓувреме си заработуваме попусти за многу интересни производи и услуги. Нема подобро 🤗

Developer Response ,

Фала Ви 🤗 Продолжете да уживате дома со нашата апликација , за побрзо да можеме слободно да се движиме и возиме велосипед😊

App Privacy

The developer, Green IT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like