ChessFellow 4+

Connecting players

ChessFellow BV

    • Free
    • Offers In-App Purchases

iPhone Screenshots

Description

Met ChessFellow bieden wij schaakliefhebbers een uniek online community platform waar iedereen zich thuis voelt jong, oud, man, vrouw, fan, starter, beginner, gevorderd, pro. Wij hebben allen één ding gemeen en dat is de grote liefde voor het schaakspel.

Onze App combineert alle handige functies die de bekende social media Apps – zoals Facebook en WhatsApp – ook hebben en voegt daar functies aan toe speciaal voor schakers. Zo hebben wij een gamebase toegevoegd zodat je in de App je eigen partijen kunt opslaan, analyseren (met Stockfish) en delen onder je vrienden of community op een tijdlijn.

Het basisidee achter ChessFellow is dat waar je ook bent, thuis of op vakantie je via onze App een maatje kunt vinden om op ‘jouw niveau en in jouw omgeving’ een potje schaak te spelen op een echt bord. Ook kun je via onze App een online schaakmaatje vinden; bijvoorbeeld om gezamenlijk -via Zoom- een opening, online schaakboek of eindspel te bestuderen.Naast het matchen bieden we ook trainingen en toernooien aan voor alle niveau’s.

Na een jaar lang ontwikkelen starten we in thuisland Nederland en slaan we onze vleugels al snel internationaal uit. Zodat onze droom uitkomt om schakers en schaakliefhebbers lokaal, nationaal en waar ook ter wereld te verbinden.

What’s New

Version 1.6

We added new features regarding the Chess CityMasters tournaments we offer. We also added new group chat functions.

App Privacy

The developer, ChessFellow BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Reference
Education