Screenshots

Description

Cineplexx IPhone Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.
Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!
Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

Cineplexx – доживеј го вистинското кино! “


Cineplexx IPhone Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
• Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.

• Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

• Пребарајте ги нашите кина во ваша близина и информирајте се за кино програмата и тековните настани во киното.

• Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!

What’s New

Version 3.8.0

Нова подобрена верзија

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Adriatiky's ,

Dont work for Reservation

Dont work for buying ticket, useless

Information

Seller
CINEPLEXX Kinobetriebe Gesellschaft m.b.H.
Size
23.1 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

German

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Simulated Gambling
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Copyright
© CINEPLEXX Kinobetriebe Gesellschaft m.b.H.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like