iPhone Screenshots

Description

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”. Prezente 24h/7 me transmetimet e saj online (fillimisht eksperimentale) që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është Radio e Qytetit (metropolit shqiptar, Tiranës) dhe Zeri i vetë Qytetarëve. Eshtë Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA!

Përmes komunikimit të drejtpërdrejtë më dëgjuesit në Facebook apo dhe forma të tjera komunikimi (e-mail, telefon, etj.) CITY RADIO ALBANIA është një emitent tejet inetraktiv. Përmes transmetimeve LIVE Online 24h/7 në website-in zyrtar www.cityradio.al CITY RADIO ALBANIA mund të ndiqet dhe shijohet anembanë globit. Transmetimet online të City Radio janë gjithashtu të atashuara zyrtarisht edhe në shumë website të tjera partnere (dallohet lehtësisht prej prezencës së logos sonë zyrtare e cila në të tilla raste shërben njëherësh edhe si link direkt për të dëgjuar programet tona, kudo që ndodheni). CITY RADIO ALBANIA gjithashtu mund të dëgjohet nëpërmjet Platformës DIGITALB në të dyja rrjetet; Tokësor & Satelitor (edhe si audio alternative e kanalit televiziv SHOP TV).

CITY RADIO është prezente edhe në transmetime tokësore, në 88.0 FM, për qytetet e Tiranës dhe Durrësit, si dhe rrethinat e tyre, duke qenë kështu në plot kuptimin e fjalës; Radio vërtet më e Gëzuar dhe njëherësh e të gjithëve…!!!

What’s New

Version 1.5

*Reorganize Follow Me Tab (YouTube and Twiter removed, Twitch and Instagram added)

Ratings and Reviews

orionhalili ,

Thank you

You guys,make our day beautiful!

App Privacy

The developer, Daniel Marku, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like