Screenshots

Description

Cu CityinsClaimsAssist de la City Insurance poți instrumenta 100% online dosarele tale de daune. Descarcă aplicația pe mobil, creează-ți contul și raportează evenimentele în timp real.

CityinsClaimsAssist este aplicația mobilă care facilitează avizarea și instrumentarea dosarelor tale de daune, oferindu-ți posibilitatea de a face totul complet online. Tu ai controlul, City Insurance te asistă pe parcursul procesului.

E simplu. Cu CityinsClaimsAssist transmiți informațiile despre eveniment, părți implicate, poze cu mașina, cont IBAN, documente aferente direct către City Insurance. Odată validate datele de la tine, ți se deschide un dosar de daună.

Mai departe, cu CityinsClaimsAssist ai ofertare directă pentru daunele mici. Fluxul rămâne 100% online. În cazul daunelor mai mari se continuă instrumentarea într-unul din service-urile partenere sau non-partenere. Avantajul celor partenere este că le poți contacta rapid prin intermediul hărții din interiorul aplicației. Navigarea se face fără efort.

Încă un plus al CityinsClaimsAssist este comunicarea rapidă cu inspectorul tău de daune. E foarte ușor, fiindcă am dezvoltat special pentru tine un chat al aplicației. Trimiți mesaje, atașezi documente și semnezi direct pe ecran.

CityinsClaimsAssist e pentru tine. Mai ușor, mai rapid, asistență pas cu pas.

What’s New

Version 1.107

- au fost remediate buguri de functionalitate

App Privacy

The developer, SOCIETATEA DE ASIGURARE-REASIGURARE CITY INSURANCE SA, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like