Citysteps 4+

Citysteps

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Citysteps is een app waarmee je e-steps van Citysteps kunt unlocken. Gemakkelijk en snel per minuut betalen. De e-steps zijn gemakkelijk te vinden op de vaste plekken, waar deze in dockingsystemen staan. Je hoeft dus niet op zoek naar een e-step. Daarnaast heeft de e-step door het grotere frame een uniek rijcomfort, zodat deze step door jong en oud kan worden gebruikt. In de app van Citysteps is overzichtelijk te vinden waar de dockingsystemen staan en hoeveel e-steps er nog beschikbaar zijn.

Door middel van het gebruik van dockingsystemen brengen wij gestructureerd een vorm van mobiliteit naar de stad. De e-steps staan niet overal midden op de stoep, maar gestructureerd op logische plekken waar niemand er last van heeft. De dockings hebben ook een futuristische look, waardoor het ook een toegevoegde waarde heeft in het straatbeeld van de stad.

Combineer rijcomfort met een modern design, waarbij aandacht is voor een gezonde houding van de gebruiker en je hebt de e-step van Citysteps. Het frame, de componenten en alle accessoires zijn geometrisch ontworpen, speciaal voor jou. Zo hebben de banden een schokabsorberende laag om ervoor te zorgen dat je op elke ondergrond het maximale rijcomfort kunt behalen.

Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail via support@citysteps.nl of neem contact op via www.citysteps.app/contact.

What’s New

Version 2.1.1

Bugfixes en prestatieverbeteringen

App Privacy

The developer, Citysteps, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel