Click4Skill 4+

Mobilport Kft

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

A Click, egy digitális tanítási segédeszköz. Attól egyedülálló, hogy a papír alapú szótárfüzetet és papír alapú munkafüzetet alakítja át digitális termékre, mely használható okostelefonnal, tablettel, számítógéppel, vagy akár okostáblával egyaránt. Az iskolai nyelvóra tananyaga rögzíthető ebbe az interaktív rendszerbe, ami ezután megosztható a többi felhasználóval. Az alkalmazás nemcsak a tananyag tárolására alkalmas, hanem meg is tanítja azt, sőt visszamérést végez (vizsgáztat) és riportokat készít a tanuló előrehaladásáról. Ezen túlmenően a rendszer angol és német nyelvből 56 leckét is tartalmaz, ami 10 ezer szó és 10 ezer mondat megtanulását teszi lehetővé az összes nyelvtani szerkezet megismerésével. Az alkalmazás alapoktól a felsőfokú szintig képes eljuttatni a tanulókat játékos ("Keresd a párját", "Mondatkirakó", "Memória", "Fülbemászó") formában.
A Click abból a célból jött létre, hogy tanítási segédként motiválóvá tegye az otthontanulást. A meglévő piaci megoldásokkal szemben itt a saját tempójában tanulhat a felhasználó. Követheti pontosan a fejlődését és végre úgy tanulhatja meg az iskolai anyagot, hogy az nem okoz számára stresszt vagy kudarcélményt. Ezen kívül lehetőséget teremt saját tananyag létrehozására, ami akár ráépülhet az iskolai tananyagra is. Hetekre, vagy akár évekre visszamenőleg is megmarad a tananyag, amit tanult a felhasználó, szemben a papír alapú hagyományos megközelítéssel. Mostantól nincs elveszett szótárfüzet, vagy egyszer kitölthető, elfeledett munkafüzet. A felhasználó bármikor felelevenítheti a tudását úgy, ahogy első alkalommal is megszerezte. A tanuló adatait, a haladását a felhőben tároljuk, így bármilyen eszközről, bármikor ugyanonnan folytatható a tanulás, vagy épp elkezdhető az ismétlés. A leckéket bármikor megoszthatja a felhasználó tanuló társaival, barátaival, vagy akár a családja tagjaival is. Így senki sem marad le, nincs kieső tudásanyag. Együtt haladhat mindenki a saját tempójában, hatékonyan.
Ha új szavakat vagy mondatokat tanul a felhasználó, saját, tematikus leckéket is készíthet, és persze ezeket is megoszthatja, így akár segíthet ismerőseinek a szókincsük bővítésében. Szabadon megadhatja, hogy az alkalmazás pontosan milyen szavakat és mondatokat tanítson, és milyen gyakorisággal találkozzon velük. A felhasználó dönti el, mikor szeretne vizsgázni. A vizsgán időre kell tesztelni a tudást, és a vizsgát nem ugorhatja át a tanuló. Azt tanulhatja, amire tényleg szüksége van, ami tényleg érdekli és biztos lehet benne, hogy a tudása valós. A papír alapú szótárfüzetet tanulásra használni nehézkes, folyton lecseréljük, elvész, így az ismétlésre sem jó. A papír alapú munkafüzetben lapozgatunk, a feladatokat egyszer oldjuk meg, idővel egy doboz alján végzi. A hiányzók pedig másolgathatják az órán közösen tanultakat mások füzetéből vagy fényképekről. A Click egy helyen gyűjti össze az összes tanulnivalót, ahol kényelmesen és gyorsan, bármilyen felületről elérik a diákok és még le is vizsgázhatnak belőle!
A Click nem helyettesíti a tanárt, sem az iskolát. Viszont lehetővé teszi, hogy a tudást játékosan és könnyebben, ráadásul pozitív élményként adja át. Azzal, hogy az alkalmazásban mindenki a saját tempójában ismételve tanulhat szavakat és mondatokat, majd le is vizsgázik ezekből, biztossá válik, hogy a tudást meg is szerzi - és így valódi sikerélménye lesz.

Felhasználási feltételek: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula/

What’s New

Version 1.10.36

Rendszeresen adunk ki frissítéseket az apphoz, amelyekben remek új funkciók, valamint a sebességet és a megbízhatóságot érintő fejlesztések találhatók.

App Privacy

The developer, Mobilport Kft, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education