Screenshots

Description

Deze App is gemaakt voor een trainer. Deze ontsluit alle belangrijke gegevens in de database, zoals de team agenda, de opbouw van een training, een evaluatie, een videoclipje van een wedstrijd heel overzichtelijk op je smartphone of tablet. Je kunt deze info dan ook gemakkelijk 24/7 raadplegen op je mobiel.

Ook een speler kan deze app gebruiken. Hij kan communiceren met de trainer of zijn teamleden. Filmpjes kunnen worden geüpload en gedownload. Informatie die een trainer voor jou belangrijk vindt tref je direct aan op je mobieltje
Voor de notatie app:
Dit is de wedstrijdnotatie app. Hiermee kun je op een gemakkelijke manier voor jou belangrijke momenten die zich voordoen in een wedstrijd “taggen”(= vastleggen). Jouw tag wordt opgeslagen in de database en wordt door onze software gekoppeld aan beeldmateriaal van de wedstrijd. Hiermee kun je dan een mooie wedstrijdevaluatie maken en bespreken met je team.

Wij leven in een wereld waarin alles draait om data. Information is Key. In de sport is dit niet anders. Als trainer heb je informatie nodig van je speler en je team. Deze info wil je ook met je teamleden kunnen delen. Hier komt C Sharp Sports om de hoek kijken.
Ons systeem bestaat uit een centrale database die gevuld wordt door verschillende personen die werkzaam zijn voor een sportclub. Hun informatie wordt ontsloten via verschillende Apps.
Zo is er een SportsApp die gebruikt kan worden door de Trainer en de Speler. Ook hebben we een Wedstrijdnotatie App gebouwd waarmee op een eenvoudige manier acties die voorkomen in een wedstrijd kunnen worden vastgelegd (“getagged”).
Het verzamelen, beheren en verdelen van informatie is nooit zo makkelijk geweest!
Meer informatie over C Sharp Sports is te vinden op www.seesharpsports.com

What’s New

Version 1.8.0

Overhaul look and feel
Bugfixes
Moved logout to settings
Added app links to Maps, Mail, and Phone to interact with other players

App Privacy

The developer, Interstellar Sports B.V., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like