Screenshots

Description

Memoreaza versete Biblice prin ordonarea literelor din cuvantul lipsa folosing Cuvinte Biblice.

Cuvinte Biblice este un joc intuitiv prin care puteti invatat versete din Biblie intr-un mod interactiv gasind cuvantul lipsa din fiecare verset.

Acest joc contine 1000 de versete unice din Biblie si sunt impartite in pe categorii de cuvinte in functie de numarul literelor din cuvantul lipsa. Cu publicarea acestor materiale crestine speram sa raspandim cunostintele biblice la cat mai multi oameni si sa dezvoltam o baza larga de materiale ce pot fi de folos tuturor pe diferite subiecte si aspecte ale Bibliei.

MOD DE UTILIZARE
Fiecare sesiune incepe cu o runda de 5 cuvinte de 3 litere alese in mod aleatoriu din cele 200 disponibile pentru aceasta categorie si abia cand toate cele 5 cuvinte sunt gasite jocul va avansa la runda urmatoare primind alte 5 cuvinte cu o litera in plus fata de runda anterioara. Numarul maxim de cuvinte intr-o sesiune a 5 runde de cuvinte este de 25 de cuvinte diferite avand un numar de litere cuprins intre 3 si inclusiv 7.
Timpul alocat primei runde este de 120 de secunde si cu terminarea fiecarei runde veti primi timp aditional pentru a putea continua sesiunea.

Jocul este in dezvoltare si voi incerca in curand sa introduc versete noi si cuvinte mai lungi de 8 litere, dar avand foarte multe proiecte crestine la care lucru momentan toate actualizarile vor necesita o perioada de cateva luni.

Cuvinte Biblice speram sa va motiveze la citirea mai mult a Scripturii si imbogatirea cunostintelor Biblice.
Pentru rectificarea eventualelor greseli din joc trimiteti email la support@acadevelopers.com.

Pentru a sustine toate aceste proiecte legate de resurse crestine va rog sa accesati pagina de instagram https://www.instagram.com/ursaciuccalin/ si distribuiti toate proiectele la care lucru momentan pentru a putea imbunatati piata de aplicatii crestine.

Cuvinte Biblice in curand disponibil si in alte limbi!

What’s New

Version 1.0.1

Bug fixes

App Privacy

The developer, Calin Ursaciuc, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like