Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Το Da Vinci εδώ και 12 χρόνια είναι κοντά σας και σας δίνει τις πιο γευστικές και οικονομικές επιλογές σε καφέ, αλμυρά και γλυκά είδη.

Το Da Vinci εδώ και 12 χρόνια είναι κοντά σας και σας δίνει τις πιο γευστικές και οικονομικές επιλογές σε καφέ, αλμυρά και γλυκά είδη. Το Da Vinci έχει τρία υποκαταστήματα. Στον Κολωνό επί της Λένορμαν, στο Περιστέρι και το νεό κατάστημα στα Σεπόλια. Δίπλα σας από το 2008 σας προσφέρουμε ξεχωριστούς συνδυασμούς και μοναδικές υπηρεσίες.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των αγνών υλικών μας, το φρέσκο χειροποίητο φύλλο μας, όπως και την φιλική μας εξυπηρέτηση. Το Da Vinci αποτελεί επάξια τόσα χρόνια το αγαπημένο στέκι της Αττικής.

Κατέβασε την εφαρμογή για να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή ένα νόστιμο γεύμα στον χώρο σου. Από καφέ και σνάκ μέχρι pancakes και burger!

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.0.2

Logo Update

Απόρρητο εφαρμογής

Ο δημιουργός Engineering Dreams Limited δεν έχει δώσει στην Apple λεπτομέρειες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου και τον χειρισμό δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική απορρήτου δημιουργού.

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες

Ο δημιουργός θα πρέπει να παρέχει λεπτομέρειες προστασίας απορρήτου όταν υποβάλει την επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής.

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης