DAbo Doner Romania 4+

TBF Systems

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Descarcă aplicația DAbo, disponibilă acum în 30 orașe, și beneficiază de cele mai #DAbolicioase oferte.
Suntem la doar un click depărtare. Pentru că adevăratele plăceri nu se țin la distanță.

La birou, acasă, noaptea târziu sau poate, pur și simplu, în momentele în care nu ai chef să gătești, ci să pierzi vremea pe Instagram. Oriunde ai fi, bucură-te acum de döner-ul nostru, apreciat și distins prin calitate și gust.

Aplicația îți oferă tot ce trebuie să știi despre DAbo: meniu, informații legate de restaurante și produse, lansări de produse sau restaurante noi – fiindcă DAbo crește într-un an cât alții în zece!

Plasezi comenzile rapid, cu livrare imediată sau programată. Poți plăti direct cu cardul, dacă iar ai uitat să treci pe la bancomat și ai rămas fără cash. Urmărești comanda în timp real, fiindcă știm cât ești de nerăbdător să înfuleci chifla aia aburindă, de-abia scoasă din cuptor.

Te provocăm să încerci produsele DAbo oricând vrei tu. Chiar și în vremuri de post la noi se mănâncă bine și cu poftă.

A, și după ce ți-am făcut o primă impresie (sau o a șaptea pe săptămâna asta), vizitează-ne pe Instagram și pe Facebook. Avem gașcă mare la DAbo. Dă-le pontul cu aplicația și prietenilor, ca să fie datori de cinste.

De foame sau de poftă, alegerea e simplă – DAbo Doner! Unde mai pui că în timp ce noi îți preparăm comanda tu poți face orice altceva. Și ai și 10% discount la comenzile plasate prin aplicație.

What’s New

Version 1.15

Lucrăm din greu pentru a optimiza aplicația cu cele mai bune funcții. Această versiune include îmbunătățiri o serie de îmbunătățiri UI / UX.
Pofta buna!

App Privacy

The developer, TBF Systems, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink