iPad Screenshots

Description

** Webby Award winner 2017!

** In samenwerking met Meander Medisch Centrum en OLVG, locatie West 

** Aanbevolen door en gemaakt met ouders, pedagogen en medici! 


Dag Amandelen is een persoonlijke app die gezinnen met jonge kinderen helpt bij het voorbereiden, begrijpen en verwerken van het verwijderen van de amandelen.

In de app staat een uitgebreide gids voor ouders/verzorgers met alle informatie over het ziekenhuis, de opnamedag en de voorbereiding. Zo weten ouders precies wat er gaat gebeuren, waarna zij hun gezin rustig kunnen voorbereiden op hun eigen manier. 

Door middel van persoonlijke poppetjes, foto’s uit jullie ziekenhuis en vrolijke animaties helpt Dag Amandelen gezinnen om over de ziekenhuisbehandeling te praten. Zo worden gevoelens zoals angst, vreugde of pijn bespreekbaar gemaakt.

Dag Amandelen is er voor het hele gezin. Ook de broertjes of zusjes! Iedereen mag een eigen poppetje maken en krijgt een eigen rol. Dit maakt de voorbereiding persoonlijk, zodat iedereen controle voelt over de situatie.

Goed voorbereid zijn op een ziekenhuisopname en de herstelperiode erna geeft meer zelfvertrouwen, rust en houvast. Dat is belangrijk om gevoelens van angst en stress te kunnen verwerken, en zorgt voor een goed en snel herstel na de medische ingreep.

Dag Amandelen is een product van Stichting Hoi Dokter, in samenwerking met Meander Medisch Centrum, OLVG, locatie West en ontwerpbureau Familie van Fonk.

What’s New

Version 1.1.2

Met deze update verwelkomen we een nieuw ziekenhuis in de applicatie: OLVG, locatie West in Amsterdam!
We wensen alle patiënten een voorspoedige behandeling toe.
Daarnaast hebben we in de kleedkamer het kleurenbord vervangen voor verftubes.
Je haarkleur kiezen is nu een stuk makkelijker!

App Privacy

The developer, FONKmobile B.V., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like