iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Hvis du er vild med svampe og bor i Danmark er denne app noget for dig. Du kan blive en del af et større fællesskab med over 1000 svampeinteresserede som hjælper hinanden med at blive klogere på danske svampe. Indtil nu har vores brugere indrapporteret over 700.000 danske svampefund som har øget vores viden kolossalt. Alle fund kan fremsøges på kort, og mange er ledsaget af fotos og andre noter.


Hovedfunktioner:
• Find ud af hvilke svampearter der er fundet i nærheden af dig.
• Få artsforslag vha. vores AI-billedgenkendelses teknologi
• Indrapporter dine fund så de kan blive kommenteret og vurderet af Danmarks førende svampeeksperter
• Find og se detaljerede beskrivelser og billeder af mere end 3000 danske svampearter
• Lav din egen digitale svampebog til offline brug, så du altid kan tjekke dine favoritter i felten.


Denne app er udviklet som en del af projektet Svampeatlas 2.0 som er et samarbejde mellem Center for Makroøkologi, Evolution og Klima (CMEC) ved Statens Naturhistoriske Museum (SNM, Københavns Universitet), Foreningen til Svampekundskabens Fremme og MycoKey. Projektgruppen består af Tobias Guldberg Frøslev, Thomas Stjernegaard Jeppesen, Thomas Læssøe (SNM) og Jens H. Petersen med Jacob Heilmann-Clausen som projektleder. Projektet er støttet af Aage V. Jensens Naturfond.

Webportalen findes på: www.svampe.databasen.org

Bemærk at denne applikation kan bede om adgang til din lokation, hvilket vil gøre det nemmere for dig at indrapportere fund samt se fund i nærheden. Brug af GPS kan formindske batterilevetiden. Din lokations data er sikker og deles kun i forbindelse med upload af fund.

Teknologier såsom automatisk billede genkendelse kan aldrig være helt præcis, og det er derfor vigtigt at systemet bruges med endnu mere kritisk sans end din svampebog. Spis aldrig svampe uden at søge hjælp fra svampekyndige mennesker. Danmarks Svampeatlas og Noque ApS frasiger sig ethvert ansvar for eventuelle forgiftninger eller andre sundhedsskadelige forhold.

Nyheder

Version 1.4

Kære alle Svampeatlas app brugere. Vi er glade for at i bruger appen - vi er gået igang med at opdatere appen så den bliver endnu bedre. Den første opdatering indeholder følgende:

- Genvej til sprog indstillinger, så du kan ændre appens sprog til Dansk hvis din telefon er på engelsk, eller omvendt.

Oplysninger

Sælger
Noque ApS
Størrelse
24.1 MB
Kategori
Uddannelse
Kompatibilitet

Kræver iOS 12.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Dansk, Engelsk, Tjekkisk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide