De Achthoek 4+

Protestantse gemeente De Achthoek te Scherpenzeel (gld)

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.

What’s New

Version 2.15.0

In deze release introduceren we belangrijke veiligheidsverbeteringen om uw account te beschermen.
Waaronder tweestapsverificatie (2FA), een optionele laag extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw account daadwerkelijk alleen toegankelijk is voor u. Ook krijgt u nu een rijkere visuele ervaring met onze verbeterde functies voor afbeeldingen en video's!

App Privacy

The developer, Protestantse gemeente De Achthoek te Scherpenzeel (gld), indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Hervormd Scherpenzeel
Lifestyle
CGK De Open Hof
Lifestyle
WelkomApp Zuidland
Lifestyle
Lukaskerk Den Haag
Lifestyle
Luthers Utrecht Zeist
Lifestyle
Kerkplein Polsbroek en Vlist
Lifestyle