De Geluksmeter 4+

ADRIAN ROBERTS

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Bewaar een record van uw geluksniveau. Deel het met anderen.

De uitgebreide handleiding, die hoort bij de app, bestaat uit een boek, met als titel De Geluksmeter, uitgegeven bij Witsand in 2020. Bij dat boek hoort ook een fysieke Geluksmeter, die bestaat uit vier schuifregelaars, zoals op een mengpaneel. De Geluksmeter is gebaseerd op het PAVA-bewustzijnsmodel, een holistische methode voor persoonlijke groei, die Joost Vanhove tussen 1996 en 2016 ontwikkelde op basis van zijn ervaring als psychotherapeut, life-coach en docent in persoonlijke ontwikkeling.
In het PAVA-bewustzijnsmodel, dat steeds meer gebruikt wordt door coaches en leidinggevenden, heeft Joost Vanhove de meest essentiële factoren die ieders geluk bepalen, duidelijk in kaart gebracht. Met geluk bedoelt de auteur de combinatie van efficiëntie, tevredenheid en zingeving. De Geluksmeter is een gemakkelijk te bedienen auto-feedback app, waarmee je in elke situatie jouw Geluksquotiënt (GQ) kan bepalen en verhogen.

What’s New

Version 1.0.1

Minor UI updates

App Privacy

The developer, ADRIAN ROBERTS, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness