Screenshots

Description

Alle fiets- en wandelnetwerken in 1 app: de knooppuntenapp!

Geen reclame en geen terugkerende abonnementkost. Geen registratie vereist, je werkt volledig anoniem!

Voor aankoop kunnen alle netwerken getest worden. Wandelnetwerk Kalkense Meersen is gratis meegeleverd. Gebruik de app op iPhone en iPad en deel moeiteloos routes met andere gebruikers.

Netwerk updates zijn extreem snel beschikbaar en dit zonder update van de app.

15 gratis kaartstijlen waarmee je offline kaarten kunt downloaden. Je kan een kaartstijl kiezen per netwerk. Topografische kaarten tijdens het wandelen maar een andere kaart tijdens het fietsen? Dat kan. Fietsen en wandelen zonder internet verbinding!

Stel je favoriete afstand in per netwerk en de app houdt er rekening mee bij het plannen van lussen en bij het zoeken naar routes.

Tijdens het plannen zijn voortaan de verbindingen tussen de knooppunten ook zichtbaar.

Stembegeleiding tijdens de activiteit laat je weten wanneer je een knooppunt nadert en laat je dit weten via gesproken stem en een notification die optioneel ook je Watch wordt getoond. Kies het knooppunt waar je wil beginnen en geef je richting aan ... en de app doet de rest.

Supersnelle berekening van lusvormige routes rond een gekozen knooppunt ... ideaal als je aan het zelfde knooppunt wil beginnen en eindigen.

Tijdens de activiteit kun je je eigen positie centraal houden op de kaart en optioneel de kaart laten roteren tov je huidige richting. Of je toont de knooppunten van de route in lijstvorm, het kan allemaal.

Wil je je route verkorten? Tijdens de activiteit berekent de app met 1 tap de kortste route tussen je huidige locatie en het gewenste knooppunt.

Routes die je gemaakt hebt kun je exporteren als gpx bestand en via mail versturen. Gpx bestanden zijn compatibel met Basecamp.

Opmerking batterijgebruik: deze app gebruikt gps in de achtergrond. Dit kan de batterijduur van je toestel beïnvloeden.

What’s New

Version 1.3

Verbeterde planner

Het scherm om een route te plannen werd uitgebreid met een "Naar start" knop. Deze knop wordt beschikbaar als je meer dan 1 knooppunt geselecteerd hebt. De "Naar start" knop berekent de kortste weg terug tussen het laatste en eerste knooppunt van je route, gebruik makend van het netwerk. Het is dus géén kortste route in vogelvlucht maar de kortste route over het netwerk. Bij deze berekening worden de trajecten om van je eerste naar je laatste knooppunt te navigeren genegeerd. Dit geeft garantie op een lusvormige route waarbij een traject dus niet 2x gepasseerd wordt in tegengestelde richting.

Offline kaarten

Er werden 17 nieuwe offline kaartstijlen toegevoegd aan de app. Dit brengt het totaal op 32. Er werd ook een bug gefixt waardoor het downloaden van offline kaarten stroef werkte. Kleine verbetering in het scherm om de kaartstijlen te testen. Voortaan kun je ook zien hoeveel ruimte de offline kaarten innemen op je toestel. Er werd ook een knop voorzien om offline kaarten weer te verwijderen.

Routes

Voortaan is het mogelijk om de naam van een eerder gemaakte route te wijzigen. Veeg met de vinger van links naar rechts om een route een nieuwe naam te geven.

Gpx export

De datum van een gpx export wordt voortaan correct gezet.

Algemene verbeteringen

Bij de update van een netwerk werden niet altijd de meest recente markers, veerponten en rustpunten geladen. Pois konden tijdens een activiteit niet geopend worden. Enkele foutmeldingen werden gebruiksvriendelijker geformuleerd. In uitzonderlijke gevallen kon de app crashen rond knooppunten met meerdere verbindingen. Bugfix om te vermijden dat oude/ongeldige routes alsnog konden geopend worden.

We hebben ook gesleuteld aan de app om ze sneller te maken. Je gaat deze verbeteringen vooral merken in ons zwaarste netwerk: Wandelen Nederland.

App Privacy

The developer, Appwizard, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Navigation
Navigation
Navigation

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel