Screenshots

Description

Zes levendige luisterroutes voor iedereen in het JBZ. Te voet of te bed.

Heb je behoefte aan afleiding tijdens je verblijf in het Jeroen Bosch Ziekenhuis? Of zoek je een beetje houvast en overzicht? De Opname is er voor jou en wijst je de weg.

De Opname is een serie luisterroutes door het JBZ in Den Bosch. Deze 6 audiotochten voeren je langs verschillende afdelingen, gebouwen, kunstwerken en verdiepingen. De Opname is er voor iedereen. Patiënten, familie, medewerkers en gasten. Of je nu mobiel bent of gekluisterd aan bed of dialyseapparaat. Loop maar mee. Met je benen. Of in gedachten, vanuit stoel of bed.

In nauwe samenwerking met stadschroniqueur Eric Alink ontwikkelden Weerthof & Pagée [Soundtreks] zes luisterroutes. Zij voeren langs diverse kunstwerken in en om het JBZ. Tegelijkertijd verklanken ze het ziekenhuisleven. Alle routes zijn opgesplitst in kleinere stukjes. Dus ook prima geschikt om in porties even tussendoor te doen.

De Opname | JBZ Luisterroutes is gemaakt in opdracht van de kunstcommissie van het JBZ. Weerthof & Pagee (Soundtreks) en Eric Alink zijn de makers en bedenkers. Fotos: Mike Harris. Stemmen: Eric Alink en Sanne Berger.
Voor meer info; www.soundtreks.nl

Information

Seller
Soundtreks
Size
104.7 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like