Screenshots

Description

Op de avond van 10 mei 1940 arriveren de eerste Duitse troepen Wageningen. In de ochtend van 11 mei vallen Duitse eenheden de voorposten van de Grebbeberg aan. De zwaarste strijd op Nederlands grondgebied in de begindagen van de Tweede Wereldoorlog is begonnen. De strijd duurt drie dagen.

Wandel- en fietsroute
Deze app neemt je - aan de hand van twee routes - op een interactieve wijze mee langs belangrijke plekken van de strijd. Het vertelt het persoonlijk verhaal van de soldaten aan de hand van luisterverhalen en toont de slag en de sporen van de strijd in woord en beeld.

Hoe te gebruiken
Download de app voordat je aan de route begint. De routes kunnen gestart worden bij het Militair Ereveld Grebbeberg te Rhenen, Hotel ’t Paviljoen te Rhenen of Hotel de Wereld te Wageningen. De routes kunnen in elke richting afgelegd worden. Tijdens het wandelen of fietsen worden ‘push notificaties’ gegeven indien je in de buurt komt van een informatiepunt.

Verbinding
Om tijdens het wandelen of fietsen de positie op de kaart te kunnen bepalen, is een GPS verbinding nodig. Een internetverbinding is niet vereist. Let op: Langdurig gebruik van GPS kan de levensduur van de accu drastisch verminderen.

Kijk voor meer informatie op grebbeberg.nl of facebook.com/stichtingdegreb

What’s New

Version 1.2

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

- Vernieuwde routekaarten
- Nieuwe informatiepunten toegevoegd
- Diverse kleine aanpassingen

App Privacy

The developer, MCW Studio's, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like