De Vrije Radio 4+

Wesley Pol

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Wie zijn de mensen achter Stichting De Vrije Radio. Wij zijn een club met mensen die in het verleden actief zijn geweest op FM en AM. De één heeft zijn eigen wekelijkse programma gehad. De ander heeft altijd in team verband ‘marathons’ gedraaid. Wij zijn dus een mix van dj’s die door de jaren heen vele dingen heeft gedaan. Helaas door de steeds hoger wordende boetes stonden wij ook voor de keuze om iets anders te doen. Dj’s van het eerste uur van onze stichting hebben de handen destijds in één geslagen en zo is Stichting De Vrije Radio ontstaan.
Inmiddels bestaan wij al enige tijd en hebben een leuke club om ons heen gecreeërd, waar wij zeer blij mee zijn. Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen per week de leukste muziek. Iedere dj is vrij in te draaien wat hij/zei wil draaien op ons radiostation.
Een aantal mensen zullen De Vrije Radio kennen van het verleden dat wij op DAB+ hebben uitgezonden. Helaas door omstandigheden was het voor ons noodzaak om hier de stekker uit te trekken. Op dit moment draaien wij alleen 24/7 onze muziek via onze website uit maar! Achter de schermen zijn wij druk doende om iets nieuws op te bouwen voor in de toekomst.

What’s New

Version 2024.01.14

Nieuwe release

App Privacy

The developer, Wesley Pol, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Piratensound
Music
Veluwse Piraten Stream
Music
BesteHitsNL
Music
Piratenfamilie
Music
LOMP
Music
Gigant FM
Music