iPad Screenshots

Description

Speel de Vlaamse puzzels van Denksport op de iPad!

Woordzoekers, kruiswoordraadsels, doorlopers, cijfercodes, cryptogrammen, sudoku's, filippines, blokpuzzels, legpuzzels, Zweedse puzzels en een hoop logische puzzels in één app. Vragen of suggesties? Mail naar ipad.support@keesing.com.

Woordzoekers, blokpuzzels en legpuzzels zijn leuke puzzels voor tussendoor en perfect om op de iPad te spelen. En wie kent de sudoku niet? Op de iPad speel je maar liefst zeven varianten van deze populaire cijferpuzzel. Voor de liefhebbers van de klassieke taalpuzzels hebben we bovendien Zweedse puzzels, kruiswoordraadsels en doorlopers waarbij nog meer Vlaamse woorden en uitdrukkingen werden toegevoegd aan de puzzelwoorden. En vergeet vooral niet de cijfercodes en cryptogrammen te proberen!
Voor de logische denkers hebben we bovendien maar liefst 9 varianten in de aanbieding. De meeste puzzels hebben verschillende niveaus, dus je kunt het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je wil.

Probeer alle puzzels gratis of koop direct een set puzzels. Iedere zondag geven we nieuwe edities uit.

Registreer je zo snel mogelijk via de app, zodat je gekochte puzzels opnieuw kunt downloaden of op een andere iPad kunt spelen. Bij server- of AppStoreproblemen kunnen puzzels van een niet-geregistreerde speler verloren gaan.

Wil je ons laten weten wat je leuk vindt aan de app, of heb je een suggestie hoe het beter kan? Stuur dan een mail naar ipad.support@keesing.com of like ons op Facebook: http://www.facebook.com/DenksportBelgie

Veel puzzelplezier met de vertrouwde kwaliteit van Denksport! Ook in het Vlaams!

What’s New

Version 3.4.1

Aanpassing voor iOS 11.

Information

Seller
Keesing Media Group B.V.
Size
162.3 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Keesing Media Group B.V.
Price
Free
In-App Purchases
  1. Woordzoeker classic 3* - 30 puzzels $0.99
  2. Woordzoeker om-een-hoek 3* - 30 puzzels $0.99
  3. Woordzoeker doolhof 3* - 30 puzzels $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like