DH Denarnik 4+

Delavska hranilnica d. d.

Designed for iPhone

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Mobilna denarnica DH Denarnik vam nudi sodoben, varen in enostaven način plačevanja z mobilnim telefonom. Aplikacija omogoča izvrševanje takojšnjih plačil Flik kontaktom z uporabo telefonskega imenika in potrjevanje spletnih plačil.

Kaj potrebujete za uspešen začetek?
1. Mobilni telefon z operacijskim sistemom iOS (14.0 in višje),
2. Registrirano aplikacijo DH Denarnik in v njej aktiviran kontaktni podatek za izvrševanje takojšnjih plačil.

Registracijo mobilne denarnice DH Denarnik in kontaktnega podatka izvedete z mobilnim telefonom, brez obiska poslovalnice hranilnice.

Kako izvedete takojšnje plačilo prijatelju z mobilnim telefonom in mobilno denarnico?
Telefon odklenete, odprete DH Denarnik, in izberete funkcijo 'Flik plačilo'. Nadalje izberete prejemnika plačila iz svojega imenika, vnesete želen znesek in potrdite plačilo. Vsa plačila je potrebno dodatno potrditi z geslom oziroma nastavljenim biometričnim podatkom. Prejemnik takojšnjega plačila je lahko oseba, ki je registrirana uporabnica Flik plačil.

Podobno lahko z mobilno denarnico pošljete kontaktu zahtevek za plačilo, pri čemer izberete funkcijo 'Flik plačilo' in sledite korakom.

Kako potrdim spletni nakup?
Pri nakupu preko spleta sledite obvestilu, ki se vam prikaže na zaslonu spletne trgovine pri postopku plačevanja s kartico, in potisnemu sporočilu, ki ga prejmete preko DH Denarnika na svoj mobilni telefon. Vstopite v DH Denarnik, kjer se vam prikaže zaslon za potrditev plačila za spletni nakup, preverite njegovo pravilnost in potrdite.

Kako je z varnostjo plačevanja?
Plačilno transakcijo preko DH Denarnika lahko sprožite samo vi, ko odklenete mobilni telefon in vstopite v DH Denarnik. Zaradi varnostnih zahtev, mobilna denarnica DH Denarnik ne deluje, če mobilnega telefona nimate zavarovanega z vsaj enim varnostnim elementom, kot sta geslo ali prstni odtis.

Več informacij?
Postopek za začetek uporabe je hiter in preprost, več o njem si lahko preberete na www.delavska-hranilnica.si/osebne-finance/dh-denarnik ali pa nam pišite na kontaktni.center@dh.si.

What’s New

Version 4.0.11

Nova verzija DH Denarnika prinaša splošne izboljšave.
The new version of DH Denarnik includes general improvements.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Delavska hranilnica d. d., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info
  • Contacts
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

eDavki
Finance
Flik Pay
Finance
mDenarnic@
Finance
Sparkasse M.Stik
Finance
mBank@Net com
Finance
D-Mobile
Finance