iPhone Screenshots

Description

Mobilna denarnica DH Denarnik vam nudi sodoben, varen in enostaven način plačevanja z mobilnim telefonom. Aplikacija omogoča izvrševanje takojšnjih plačil Flik kontaktom z uporabo telefonskega imenika.

Kaj potrebujete za uspešen začetek?
1. Mobilni telefon z operacijskim sistemom iOS (11.0 in višje),
2. Registrirano aplikacijo DH Denarnik in v njej aktiviran kontaktni podatek za izvrševanje takojšnjih plačil.

Registracijo mobilne denarnice DH Denarnik in kontaktnega podatka izvedete z mobilnim telefonom, brez obiska poslovalnice hranilnice.

Kako izvedete takojšnje plačilo prijatelju z mobilnim telefonom in mobilno denarnico?
Telefon odklenete, odprete DH Denarnik, in izberete funkcijo 'Plačilo kontaktu'. Nadalje izberete prejemnika plačila iz svojega imenika, vnesete želen znesek in potrdite plačilo. Vsa plačila je potrebno dodatno potrditi z geslom oziroma nastavljenim biometričnim podatkom. Prejemnik takojšnjega plačila je lahko oseba, ki je registrirana uporabnica Flik plačil.

Podobno lahko z mobilno denarnico pošljete kontaktu zahtevek za plačilo, pri čemer izberete funkcijo 'Zahtevaj plačilo' in sledite korakom.

Kako je z varnostjo plačevanja?
Plačilno transakcijo preko DH Denarnika lahko sprožite samo vi, ko odklenete mobilni telefon in vstopite v DH Denarnik. Zaradi varnostnih zahtev, mobilna denarnica DH Denarnik ne deluje, če mobilnega telefona nimate zavarovanega z vsaj enim varnostnim elementom, kot sta geslo ali prstni odtis.

Več informacij?
Postopek za začetek uporabe je hiter in preprost, več o njem si lahko preberete na www.delavska-hranilnica.si/osebne-finance/dh-denarnik ali pa nam pišite na kontaktni.center@dh.si.

Information

Seller
DH d.d.
Size
71 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like