Digicom TV 12+

Digicom TV

DIGICom Sh.P.K

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Me Digicom TV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori kinema, femijë, lifestyle, dokumentarë, sport, etj.
Zbuloni të gjitha kanalet televizive kudo që të jeni: kanalet kombëtare, ndërkombëtare dhe kanalet lokale. Tashmë mund të gjeni të gjitha transmetimet në një platformë unike OTT.

Shërbimet që ofrojmë me Digicom TV:
1. Live TV me disa profile të cilat mund të luhen edhe me shpejtësi të ndryshme.
2. EPG: mundëson informacion mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
3. Catchup TV: Mos humbisni përmbajtjen tuaj të preferuar me Catchup TV, i cili ju mundëson të shikoni programet e kaluara deri në 3 ditë pas transmetimit të tyre.
4. Lista e të preferuarave: Krijoni një listë të personalizuar të kanaleve të preferuara për ta aksesuar me lehtësi në çdo moment.
5. Kontrollit Prindëror: Bllokoni kanalet sipas preferencës tuaj.
6. Screen Mirroring (AirPlay) – Mundëson ndarjen e ekranit të paisjeve mobile në Smart TV.

------------------------------------------------

Experience the joy of television with Digicom TV, offering diverse programming across various categories such as cinema, children's shows, lifestyle, documentaries, sports, and more. Explore a wide range of TV channels, including national, international, and local channels all conveniently available on a unified OTT platform.

Discover the following services provided by Digicom TV:
1. Live TV with Multiple Profiles: Enjoy live TV with the flexibility of multiple profiles, making it possible to watch content even with low internet speeds.
2. EPG (Electronic Program Guide): Access program information for current and upcoming broadcasts, allowing you to stay informed about the content being aired.
3. Catchup TV: Never miss your favorite shows with Catchup TV, which enables you to watch past programs up to 3 days after their original airing.
4. Favorites List: Create a personalized favorites list to easily access your preferred channels and content.
5. Parental Control: Take control of your viewing experience by blocking unwanted channels through the Parental Control feature.
6. Screen Mirroring (AirPlay): Seamlessly share the screen of your mobile device on a Smart TV using Screen Mirroring (AirPlay), enhancing your viewing experience.

What’s New

Version 1.0.2

Digicom TV

App Privacy

The developer, DIGICom Sh.P.K, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

MyTv-Alb
Entertainment
ShqipTV
Entertainment
ReportTV
Entertainment
MY KOSNET
Entertainment
ALBTVUSA
Entertainment
Vizion Plus TV
Entertainment