Screenshots

Description

Beginnen met de app?
U dient de DigiD app eerst te activeren voordat u hem kunt gebruiken. Volg hiervoor de stappen in de DigiD app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?
Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.
2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt (https://www.digid.nl/privacyverklaring). De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving (https://www.digid.nl/wet-en-regelgeving)
2. Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.
3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.
4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.
5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.
6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.

What’s New

Version 5.11.6

Kleine technische verbetering.

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
304 Ratings

304 Ratings

I'm Jezus ,

U

Being required to use ether the app or sms to even be able to log in is really said and I wish there was an option to not go trough the trouble of all this extra security

Curacao Racer ,

Hanging that can’t continue

I can not compleet my signing in. I have activated my accound. Now I get 4 letters that are not qr codes that is asked to continue

Frankensteinererer ,

Functionality is poor. Can’t change number via the app

Frustrating

Developer Response ,

Hello, we are sorry to hear that you are not happy about the DigiD app. Based on what you have written, we cannot properly estimate what your problem is. Please check our website https://www.digid.nl/over-digid/app/ or contact us on telephone number 088-1236555 so we can help you.
^EK | Webcare DigiD

Information

Seller
Rijksoverheid
Size
101.2 MB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Copyright Logius
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like