Screenshots

Description

District8 levert 24/7 het laatste nieuws. En vanaf nu kun je overal het laatste nieuws volgen middels de nieuwe District8 App. Met deze handige app blijf je altijd op de hoogte van al het laatste 112-nieuws uit jouw omgeving.

Woon je in Haaglanden, Westland, Midden Delfland, Rotterdam-Rijnmond of Hollands Midden? Dan is de District8 app de app die niet mag ontbreken op jouw smartphone of tablet! Middels de app blijf je op de hoogte van wat er zich in jouw omgeving afspeelt!

Download de app geheel gratis en ook het gebruik van de app kost niets. De mobiele provider kan wel datakosten in rekening brengen voor het gebruik van een internetverbinding. Voor het gebruik van de app is een internetverbinding noodzakelijk.

Vindt er bijvoorbeeld een incident plaats wat je absoluut niet kan missen? Dan brengen wij je op de hoogte middels een push notificatie waardoor je 24/7 op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Onze fotografen en redacteuren werken 24/7 om ervoor te zorgen dat je niets mist.
Heb je nou zelf iets gezien, bijvoorbeeld een aanhouding of ben je getuige van een ongeval, tip dan de redactie via de app! Is jouw tip relevant? Dan zie je jouw tip wellicht terug in een nieuwsitem op District8.

De District8 app is dus de meest complete app voor al het 112-nieuws. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, voorzien van beeldmateriaal? Aarzel niet en download de app snel!

What’s New

Version 1.0.9

Bij een videoreportage verdween de eerste foto ook uit de reeks - dat is nu opgelost.

Information

Seller
9 to 5
Size
21.5 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like