iPhone-näyttökuvat

Kuvaus

Domini Life on syntynyt usean kristillisen toimijan yhteistyöllä. Sen kautta halutaan tuoda tavallisille suomalaisille helppo ja moderni tapa etsiä sekä elää todeksi kristillistä elämää ulospäinsuuntautuvalla tavalla.

Domini Life tukee kristillisessä elämäntavassa. Rukousseinälle voi jättää omia rukousaiheita ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta sekä tehdä oman rukousohjelman. Uutissivustossa voi seurata useiden kristillisten medioiden uutisvirtaa. Matkalla-osiossa voi kartalla olevia kohteita klikkaamalla saada tietoa ja tunnelmia eri järjestöjen työstä maailmalla. Voimasanoja-osio tarjoaa Raamatun jakeen joka päivälle ja sitä klikkaamalla pääsee lukemaan koko luvun.

Tavoitteena on, että tieto uskon uudistavasta voimasta ja sen laittamisesta eteenpäin kulkisi taskuissa ja laukuissa mobiilissa muodossa. Domini Life kutsuu todistajan tehtävään ja mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen myös ruuhkavuosien keskellä.

Sovellukseen sisältyy pelillinen ominaisuus, jossa kerätään raamatullisia hahmoja. Kukin hahmo tuo esille jonkun näkökulman kristityn elämään. Liikkeelle lähdetään Bileamin aasista.

Domini Lifen käyttäjälle karttuu pisteitä hänen toiminnoistaan applikaation sisällä. Pisteiden kerääminen ei ole itsetarkoitus, vaan leikkimielinen tapa seurata omaa tekemistä. Siunaavaa elämäntapaa halutaan tuoda tarjolle ilon ja huumorin kautta. Tarkoitus on kannustaa toimintaan ja aktivoida yhteyttä Jumalan kanssa.

Mobiilisovellus kokoaa yhteen useita toimijoita. Vetäjänä toimii Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) yhteistyössä Kansan Raamattuseuran kanssa. Tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy. Kirkon Mediasäätiö on tukenut hanketta.

Uutta

Versio 1.31

Parannuksia rukousseinään.

Tiedot

Seller
Valu Digital Oy
Koko
14.4 Mt
Kategoria
Lifestyle
Yhteensopivuus

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Kielet

English

Ikäraja
Rated 4+
Tekijänoikeus
© Medialähetys Sanansaattajat ry
Hinta
Ilmaiset

Tuetut toiminnot

  • Perhejako

    Jopa kuusi perheenjäsentä voi käyttää tätä appia, kun Perhejako on käytössä.

Muita tältä kehittäjältä

Saatat pitää myös näistä