DR Ramasjang LEG 4+

DR

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

I Ramasjang LEG er der timevis af digital underholdning med alle dine yndlingskarakterer fra Ramasjang. I Ramasjang LEG kan du koble af og hygge dig. Her er der plads til at fjolle, grine og give fantasien frit løb.

Appen er fuld af Ramasjang til store og små børn. Her er spil i forskellige sværhedsgrader til piger og drenge. Du kan spille fodboldkamp i Ramasjangs store nye stadion, løse mysterier med Kristian fra Ramasjang Mysteriet, bygge en by af kage med Rosa fra Rouladegade eller danse amok med Danse Staffan!

I DRs børneapps kan du spille helt gratis og du kan trygt stole på at vi ikke deler din data med tredjepart.

Ramasjang LEG, LÆR og KREA apps erstatter den gamle Ramasjang-app. Vi har sørget for at flytte de mest populære børnespil over i de nye apps, som foruden gamle kendinge også byder på nye sjove spil, musik og lege til børn i alderen 4-8 år. Vi anbefaler at du henter alle tre apps, da du på den måde nemt kan skifte fra app til app.

En voksen skal logge ind, før appen kan bruges. Hvis du ikke allerede har et login, tager det under to minutter at oprette dig. Det samme login kan du bruge på DRTV, hvor du kan oprette børneprofiler. Ramasjang TV kan streames fra DRTV.

What’s New

Version 1.0.6

Vi opdaterer vores app jævnligt, for at gøre det endnu nemmere for børnene at bliver underholdt. Opdatér til den nyeste version for at få adgang til alle forbedringer.
Denne opdatering inkluderer:
- Soft close på spil
Har du spørgsmål eller fejlmeldinger? Skriv til mobil@dr.dk.

App Privacy

The developer, DR, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

DRTV
Entertainment
DR LYD
Music
DR Nyheder
News
DR Naturspillet
Games
DR Minisjang
Games
DR Øen Ramasjang
Entertainment

You Might Also Like

Rasmus Klump
Entertainment
Jesperhus - for børn
Entertainment
r8Dio
Entertainment
Natureventyr
Entertainment
Popsi og Krelle
Entertainment
KVF Vit
Entertainment