Screenshots

Description

Получавайте и изпращайте бързи MoneyGram преводи през Банка ДСК.

Приложението DSK MoneyGram дава възможност на клиентите на Банка ДСК по сигурен и удобен начин да изпращат/ получават експресни парични преводи в цял свят, чрез партньора ни MoneyGram.

DSK MoneyGram позволява получаването по сметка в Банка ДСК на международни трансфери наредени от всеки един агент на MoneyGram в повече от 200 държави и територии, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.
Активирането на приложението се извършва чрез интернет банкирането на Банка ДСК - ДСК Директ, меню „Смарт приложения“>>DSK MoneyGram.

За получаване на преведените Ви парични средства е необходимо да знаете Референтния номер на превода изпратен до Вас, който да използвате в банков офис или банкомат на Банка ДСК или друг агент на MoneyGram. Всеки потребител на DSK MoneyGram може да получи паричните си средства и онлайн по банкова сметка.

Вграденият калкулатор на такси за MoneyGram преводи позволява да изчислите предварително техния размер в зависимост от сумата и дестинацията за получаване.

При изпращането на парични средства чрез DSK MoneyGram, сумата може да бъде получена до 10 минути от вашите близки хора. Изпращането на превод чрез DSK MoneyGram е достъпно за потребители на електронното банкиране на Банка ДСК, ползващи Тоукън устройство за генериране на динамична парола.

Историята на извършените трансакции изпращане/получаване на парични средства в DSK MoneyGram може да бъде проследявана през предвиденото за тази цел меню.

За получателите на парични преводи е предвидено извършването на проверка и намиране на адреси и агенти в населеното място без да им се изисква регистрация в мобилното приложение.


*За да използвате преводните функционалности на мобилното приложение DSK MoneyGram е необходимо да сте клиент на интернет банкирането на Банката – ДСК Директ.
**Достъп до ДСК Директ може да бъде заявен във всеки банков офис на Банка ДСК.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
DSK Bank Plc
Size
8 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Bulgarian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like