Capturi de ecran

Descriere

Din 2006, am incercat să oferim produse și suport pentru cele mai importante branduri din domeniul service gsm. In prezent, am adus pe piață telefoane, gadgeturi și alte servicii, inclusiv cele virtuale.

GPG Mobile este un magazin online cu mai multe game, unde puteți cumpăra convenabil telefoane mobile, gadgeturi, soluții tehnologice legate de telecomunicații, software și produse hardware pentru GSM / GPRS / EDGE, accesorii și piese de schimb pentru telefoane mobile, diverse componente și echipamente electronice, instrumente de reparare / service etc.

Garantăm o calitate ridicată a produselor, servicii eficiente, un serviciu prietenos pentru utilizatori și condiții de cumpărături sigure. Ce este mai important, monitorizăm piața mondială în fiecare zi pentru a vă oferi cele mai bune prețuri pentru fiecare produs! În plus, bunurile achiziționate de la GPG Mobile sunt acoperite de garanția de 6 - 24 luni. Pentru confortul clienților, oferim o gamă largă de metode de plată sigure și sigure și opțiuni de livrare.

Nu ezitați să trimiteți întrebările dvs. și le vom răspunde în următoarele 24 de ore. Pentru informații despre starea comenzii, vă rugăm să vizitați pagina contului dvs.

Noutăți

Versiune 1.2

- Noi categorii de meniu.
- Contact direct din aplicație.
- Implementare GDPR în aplicație.
- Îmbunătățiri de performanță și corecții de erori.

Informații

Vânzător
szentlaszloi paul
Dimensiune
106.9 MB
Categorie
Cumpărături
Compatibilitate

Necesită iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Compatibil cu iPhone, iPad și iPod touch.

Limbi

Arabă, Engleză

Vârstă
4+
Copyright
Preț
Gratuit

Acceptă

  • Partajarea familială

    Până la șase membri ai familiei vor putea utiliza această aplicație prin activarea Partajării familiale.

S-ar putea să vă placă și