Schermafbeeldingen

Beschrijving

Dutch Credit Brokers heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling van kredietverzekeringen en aanverwante producten als bedrijfsinformatie(rapporten), incasso, het outsourcen van debiteurenbeheer en de detachering van creditmanagement personeel.
Daarnaast beschikt Dutch Credit Brokers over kundige en betrouwbare partners die bemiddelen bij al uw overige verzekeringen, ‘managerial problems’ en zakelijke financieringen. Met al die kennis en ervaring tracht Dutch Credit Brokers in te spelen op de behoefte aan een totaaloplossing die bij ondernemers bestaat.

Wij zijn specialist in kredietverzekeringen. Daarnaast ondersteunen we u full service met onder andere het controleren van kredietwaardigheid, bedrijfsinformatie, incasso, debiteurenbeheer, detachering en financiering.
U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
Stel een vraag
Snel een offerte

Nieuw

Versie 1.2

Update in berichten. Open de app om deze te bekijken

Informatie

Verkoper
Jeroen Wesseling
Grootte
31.2 MB
Categorie
Business
Compatibiliteit

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Talen

English

Leeftijd
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou