e-Škole Matematika 1 & 2 4+

1. i 2. razred - Matematika

CARNET

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Preuzmite digitalne obrazovne sadržaje i učite matematiku uz korištenje video, multimedijalnih i interaktivnih elemenata, kvizova, pitalica,vježbi,simulacija i animacija.

Kroz aplikaciju su dostupni digitalni obrazovni sadržaji za 1. i 2. razred predmeta matematika. Izrađeni su u obliku manjih cjelina (modula) koje se može zasebno koristiti, ali pokrivaju gradivo cijelog razreda. Sadrže tekstualne, audio, video, multimedijalne i interaktivne elemente, kvizove, pitalice, vježbe, simulacije i animacije, kao i eksperimente i problemske zadatke. Aplikacija omogućava korištenje sadržaja online, a za korištenje offline potrebno je u aplikaciji preuzeti pojedine module. Pri korištenju sadržaja moguće je podesiti postavke koje reguliraju kontrast, povećanje i prilagodbu vrste slova i elemenata. Ovi sadržaji i aplikacija izrađeni su u sklopu projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola”.

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

App Privacy

The developer, CARNET, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Education
Education
Education
Education
Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education