e-Boekhouden.nl 4+

e-Boekhouden.nl

    • 5.0 • 4 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Deze app is het verlengstuk van het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl. Handig wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. Met de app maak en upload je foto's van bonnetjes en facturen, registreer je jouw uren per project, zoek je snel informatie over je relatie op en krijg je in een oogopslag inzicht in jouw winst en verlies, open posten en saldo!

"Sinds 2010 gebruik ik e-Boekhouden.nl voor mijn online boekhouding en facturatie. Een echte aanrader voor ondernemers die weinig ervaring met boekhouden hebben, of die gewoon een duidelijk boekhoudprogramma willen. Alles wordt in duidelijke benaming aangeduid en voor extra uitleg is er een goede handleiding beschikbaar.“ Nina van Wijngaarden – Zeldenrust Stables

What’s New

Version 3.1.1

Nieuw design!
We hebben de app in een nieuw jasje gestoken en er meteen voor gekozen om een aantal schermen makkelijker in te delen. Dit zal het gebruiksgemak van de app ten goede komen.

Daarnaast een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

App Privacy

The developer, e-Boekhouden.nl, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Business
Business
Business
Finance
Finance
Finance