e-Boekhouden.nl 4+

e-Boekhouden.nl

    • 5,0 • 4 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Deze app is het verlengstuk van het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl. Handig wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. Met de app maak en upload je foto's van bonnetjes en facturen, registreer je jouw uren per project, zoek je snel informatie over je relatie op en krijg je in een oogopslag inzicht in jouw winst en verlies, open posten en saldo!

"Sinds 2010 gebruik ik e-Boekhouden.nl voor mijn online boekhouding en facturatie. Een echte aanrader voor ondernemers die weinig ervaring met boekhouden hebben, of die gewoon een duidelijk boekhoudprogramma willen. Alles wordt in duidelijke benaming aangeduid en voor extra uitleg is er een goede handleiding beschikbaar.“ Nina van Wijngaarden – Zeldenrust Stables

Nieuw

Versie 3.1.1

Nieuw design!
We hebben de app in een nieuw jasje gestoken en er meteen voor gekozen om een aantal schermen makkelijker in te delen. Dit zal het gebruiksgemak van de app ten goede komen.

Daarnaast een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
4 beoordelingen

4 beoordelingen

App-privacy

De ontwikkelaar, e-Boekhouden.nl, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Business
Business
Finance
Finance
Finance
Business