easybadge 4+

Erik Vermeer

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Alle gegevens in easybadge zijn goed beschermd en alleen toegankelijk met een geldige inlogcode en wachtwoord. Wel zo veilig!

Als lid van uw club die easybadge gebruikt krijgt u automatisch inloggegevens via email toegestuurd. Nadat u bent ingelogd krijgt u een overzicht van al uw gegevens. Naast het huidige saldo van uw ledenpas worden de op dat moment geldende aanbiedingen van de sponsoren van uw club getoond. Een unieke kans voor de sponsor van uw club om regelmatig in de picture te staan.

Voor iedere aanbieding die door een sponsor van uw club wordt geïnitieerd worden alle details op een overzichtelijke manier getoond. Openingstijden, contactgegevens en uiteraard de details van de aanbieding.

Nieuw

Versie 2.3

De app is volledig vernieuwd en voorzien van een frisse, moderne layout.

App-privacy

De ontwikkelaar, Erik Vermeer, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity