Screenshots

Description

Een snelle en eenvoudige verwerking van prestaties klinkt als muziek in de oren, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd het geval te zijn. Dankzij de handige en gebruiksvriendelijke applicatie easyTar® wordt dit werkelijkheid en kunnen huisartsen en specialisten de verwerking van hun prestaties via de derdebetalersregeling aanzienlijk vereenvoudigen.
easyTar®
De applicatie is voorzien van een patiëntendatabase waarin u de gegevens van patiënten makkelijk kan invullen of aanpassen. Bovendien kan u met behulp van een eID-reader de gegevens van de patiënten snel inlezen. Zorgverstrekkers die al aangesloten zijn bij LTD3 kunnen hun patiëntgegevens laten overzetten naar easyTar®. Artsen en specialisten die nog niet aangesloten zijn, maar wel werken met een artsensoftware, kunnen hun patiëntgegevens laten importeren naar easyTar®.
Via het ingavescherm krijgt u dan weer een overzicht van alle nomenclaturen en kan u de prestaties die u bij de patiënt geleverd heeft, indienen. U krijgt meteen na het selecteren van de prestaties de juiste remgelden en terugbetalingstarieven van uw honoraria te zien. Zo bent u er zeker van dat u steeds het juiste tarief hanteert en dat u de vergoeding krijgt waarop u recht heeft.
Deze verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat u efficiënt en eenvoudig uw prestaties kan indienen.

What’s New

Version 2.0.1

Better support for EasyTar 2.0

Information

Seller
Limburgse Tarificatiedienst 3 VZW
Size
18.9 MB
Category
Medical
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like