iPhone Screenshots

Description

Leer eetbare paddenstoelen vinden samen met culinair wildplukker, Edwin Florès en de Eetbaar app. Elke maand minimaal vijf paddenstoelen, in elk seizoen.

Ontmoet je gids, Edwin Florès:
“Welke paddenstoel ga ik zoeken? Waar ga ik deze paddenstoel vinden? Hoe determineer ik de betreffende paddenstoel? Als we het bos in gaan zullen we niet bij elke paddenstoel stil gaan staan en vragen: `Wat is dit?`… Je weet namelijk vooraf naar welke paddenstoelen je op zoek gaat. Ik ga jullie leren hoe je veilig, culinaire paddenstoelen kunt vinden en herkennen in elk seizoen."

Eetbaar geeft je een leidraad om vooraf kennis te maken met de eetbare paddenstoelen die op dit moment in het seizoen zijn. Vervolgens ga je met die kennis het bos of het veld in gericht op zoek naar eetbare paddenstoelen.

- Word bekend met verschillende families paddenstoelen
- Leer eetbare paddenstoelen herkennen in elk seizoen
- Weet wanneer je moet gaan en waar je naar moet zoeken

Voor wie is Eetbaar?
- Beginners: stap in de wereld van eetbare paddenstoelen
- Gevorderde: breid je repertoire uit van eetbare paddenstoelen
- Alle niveaus: weet hoe, wanneer en waar te zoeken

Begin met de basis van paddenstoelen plukken - Bekijk de lesvideo's van wildpluk meester Edwin Florès en leer de basics van paddenstoelen determineren.

Blader door de paddenstoelen die nu in het seizoen zijn - Wees bewust van de seizoenen en van welke paddenstoelen er op dit moment te vinden zijn.

Leer over eetbare paddenstoelen - Duik in de details van elke paddenstoel door middel van video's, foto's en gedetailleerde beschrijvingen.

Ga het veld in en start met zoeken - Word op de hoogte gehouden wanneer bepaalde paddenstoelen in het seizoen zijn en over Edwin's volgende wildpluk workshop.

Paddenstoelen determineren - Iets gevonden? Bekijk snel of het op Edwins lijst staat van eetbare paddenstoelen via "nu te vinden", "familie" of door te zoeken op naam.

Dubbel check je paddenstoelen altijd met een goede veldgids!

What’s New

Version 0.7

Filmpjes van twee voorjaarspaddenstoelen: kegelmorielje en voorjaarspronkridderzwam.

App Privacy

The developer, Edwin Flores, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like