iPhone Screenshots

Description

Vi vill göra det enklare att vara företagare och ger flera människor möjlighet att förverkliga sina yrken samt göra det enklare för företag att kunna anlita folk. Detta gör vi genom olika möjligheter varav ett sätt med så kallad egenanställning. Det innebär att du kan fakturera utan eget företag för jobbet och är ett enkelt, säkert och snabbt alternativ till att starta eget. Som egenanställd skickar du dina fakturor via oss och vi betalar ut lön till dig när din UG (uppdragsgivare) betalat fakturan. Vi ser till att skatter och sociala avgifter betalas in och resten betalas ut som nettolön, traktamente, milersättning och utlägg till dig som lön.

Vill du inte jobba ensam så har vi lösningarna också för dig. Anlita dina egna medarbetare eller hitta nya via Efirm. Hos Efirm kan du vara egenanställd och samtidigt anställa de medarbetare du behöver. Du förhandlar, prissätter, offererar din uppdragsgivare och lönesäter dina medarbetare. Dina medarbetare rapporterar till dig och du rapporterar till oss och vi skickar ett lönebesked till dina medarbetare. Precis som att driva eget företag men mycket enklare och billigare för dig, dina uppdragsgivare och dina medarbetare.

Efirm är också redovisningsbyrå som är specialiserade på att hjälpa entreprenörer. Vi sitter med stor kunskap och erfarenhet inom många olika branscher och områden. Vi ser oss som en partner till dig och ditt företagande. Det kan kräva mycket tid, engagemang och kunskap ifrån dig att sköta den ekonomiska delen i ditt företag. Därför tar vi ditt företag genom hela eller delar av processen, så att du kan koncentrera dig på det du är bra på – att driva och utveckla din verksamhet. Vi tror på våra kunder och vi vill hjälpa dem att växa.

What’s New

Version 2.0

Nu kan du hålla reda på alla dina fakturor

Information

Seller
Tomas HR Lind
Size
60.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Swedish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Copyright 2018 Efirm AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.