Screenshots

Description

Amb l’aplicació d’ElNacional per a iOS, tens a l'abast tota l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva de Catalunya.
Una app ràpida, fàcil i intuïtiva que et permet guardar articles i personalitzar la portada del diari. Totalment gratuïta.

FUNCIONALITATS
L’aplicació és molt senzilla d’utilitzar. Consta de 4 botons que encapçalen la pantalla.

Botó tornar endarrere: Permet anar a la portada en qualsevol moment de la navegació.

Botó N+: És on localitzem els articles, firmes, seccions, cerques o etiquetes guardades prèviament. Aquí gestiones quins articles guardats pots destacar com a favorits.

Per personalitzar la portada del diari, primer has de guardar el contingut que t'interessa (per exemple: secció esports) i des de N+ fas clic a la icona en forma de punts suspensius on has de prémer la icona en forma de casa.

Botó +: És el botó que et permet guardar el contingut.

Botó compartir: Et permet compartir el contingut a les xarxes socials i a tots els canals de comunicació que tinguis disponibles al mòbil.

El Nacional.cat és un diari català, de vocació europea i global, que neix a la xarxa sota la direcció i l’impuls del periodista José Antich i un equip de professionals compromesos amb els valors del periodisme des d’una mirada lliure, plural i oberta.

El Nacional.cat s’edita en català i en castellà. Té els àmbits d’atenció preferent en l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva, amb especial atenció a la dinàmica informativa de Catalunya.
_____

El Nacional.cat es un diario catalán, de vocación europea y global, que nace en la red bajo la dirección y el impulso del periodista José Antich y un equipo de profesionales comprometidos con los valores del periodismo desde una mirada libre, plural y abierta.

El Nacional.cat se edita en catalán y en castellano. Tiene sus ámbitos de atención preferente en la actualidad política, económica, social, cultural y deportiva, con especial atención a la dinámica informativa de Catalunya.

What’s New

Version 1.2.3

Adaptació a iphone XR
Errors menors corregits

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Teksek ,

Per fi

Per fi tenim app d'El Nacional. La funcionalitat sembla correcte i la imatge és tal i com l'esperaries conneixent la web. Bona feina.

Information

Seller
GRUP LES NOTICIES DE CATALUNYA SL.
Size
56.3 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Catalan, Spanish

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like