Screenshots

Description

El Prat és sorprenent
Descarrega’t l’aplicació i comença a descobrir un dels millors indrets on gaudir de la natura tranquil•la i la gastronomia de proximitat

- Amb aquesta aplicació creada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat, podràs descobrir la interessant proposta turística de natura, gastronomia i cultura que tens al costat de casa.

- Pel teu compte i només amb el mòbil com a guia, podràs endinsar-te, sense deixar escapar cap dels seus punts d’interès, en els escenaris més característics del Prat: els Espais Naturals del Delta del Llobregat, la Platja, el Parc agrari i el nucli urbà.

- Tindràs al teu abast itineraris, per fer a peu o en bici, que et permetran passar tot un dia o mitja jornada descobrint els paisatges i la biodiversitat del delta, la seva important activitat agrícola i/o el patrimoni històric i cultural del Prat.

- Si gaudeixes amb la gastronomia de proximitat, amb aquesta aplicació podràs localitzar fàcilment els restaurants de la ciutat que ofereixen propostes basades en els productes locals, així com aquells establiments on és possible adquirir l’emblemàtica carxofa Prat, altres hortalisses i fruites del Parc agrari i el Pota Blava, el reconegut pollastre autòcton.

- A més, amb aquesta aplicació, podràs accedir de manera senzilla als serveis i al programa d’activitats que ofereix la ciutat o trobar-hi hotels i eixos comercials on anar a comprar.

- L'aplicació ha estat desenvolupada per Externa Comunicació i Emexs.

What’s New

Version 2.0

- Mejora de algunos bugs y funcionamiento.

Information

Seller
Ajuntament del Prat de Llobregat
Size
1.7 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like