Screenshots

Description

Deixa't guiar per Jordi, l'alcalde del Palomar, un poble menut de València, per a conéixer millor com treballa una diputació, la Diputació de València. Entra en ‘EL QUADERN DE LA DIPU’ i experimenta i diverteix-te amb ell.
I si tens algun problema auditiu, també hem pensat en tu, i per això hem traduït tota la narració a la llengua de signes.
De la mà de Jordi, a més de poder pintar i dibuixar els serveis que presta la Diputació de València als ciutadans, podràs jugar amb jocs que hem creat inspirats en tots els nostres serveis.
Amb Jordi pintaràs respecte i igualtat, pintaràs l'atenció que presta l'IVAF a les persones amb deficiències auditives, dibuixaràs Maria amb la seua medalleta de Teleassistència i també posaràs color a una visita al monestir de Llutxent.
Dibuixaràs l'Escola de Capatassos de Catarroja i et pintaràs xafant raïm, com feien antigament, a l'Escola de Viticultura de Requena… Pintaràs museus, aniràs al teatre i coneixeràs millor les comarques valencianes…. entre moltes altres altres activitats quotidianes, que milloren la nostra qualitat de vida i que tenim gràcies a la intervenció de la Diputació de València.
Però en l'app també t'hem preparat molts jocs inspirats en els treballs que fa la Diputació de València en els pobles. A l'hora de jugar, podràs crear la teua pròpia xarxa d'amics; aprendràs a escriure el teu nom amb l'alfabet dactilològic; jugaràs a veremar raïm. També seràs una o un brigada forestal que neteja la muntanya de mala herba, però vés amb compte amb les serps que poden llançar a perdre el teu treball. I també netejaràs la platja de la brutícia que ha portat el temporal, i ací, alerta amb els carrancs.A més, aprendràs el nom d'algunes aus i plantes que poblen els nostres paratges naturals, coneixeràs la fruita de temporada i plantaràs el teu propi hort i comprovaràs com creix.
Muntaràs puzles amb lleopards, guerrers; jugaràs amb ballarines, moros i cristians, contacontes i personatges del SARC.
Aprendràs el lloc que ocupa cada comarca i algun dels seus elements més característics. També hauràs de travessar vies per a ciclistes i vianants amb molta cura perquè no t'ataquen els eriçons i les serps… I xutaràs per a marcar un gol a Jordi.
Te’n véns a conéixer la Diputació de València en companyia de Jordi?

What’s New

Version 3.0

- Corrección de errores.

Information

Seller
Diputacion de Valencia
Size
797.2 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Diputación de Valencia 2016 (c)
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like